To je to što me zanima!

Kirstie Alley nastupa u 'Plesu sa zvijezdama': Želim pobjedu

Glumica kaže da bi zaista voljela pobijediti u showu 'Ples sa zvijezdama'. Želi izgubiti 14 kilograma i kaže da će se suočiti s time. Misli da ima dobru izdržljivost
Vidi originalni članak

Kirstie Alley (60) pristala je sudjelovati u showu 'Ples sa zvijezdama' kako bi izgubila 14 kilograma. Glumica, koja već godinama vodi bitku s viškom kilograma, kaže da bi zaista voljela pobijediti u natjecanju.

- Suočiti ću se s tim, to je kao da sam nominirana za nagradu - rekla je glumica koja je viđena dok je nakon napornih proba odlazila iz plesnog studija u zapadnom Hollywoodu sa svojim plesnim partnerom Maskimom Chmerkovskiyjem.

Glumica, koja je djelovala veoma umorno, poljubila ga je u obraz prije nego je ušla u svoj automobil kojim se odvezla kući.

- Ona me zaista pokušava impresionirati. Moram priznati da sam oduševljen - napisao je Maskim o glumici.

Kirstie je otkrila da ne ide na nikakve posebne pripreme zbog natjecanja. No, unatoč tome misli da ima jednu prednost u odnosu na ostale natjecateljice.

- Imam dobru izdržljivost - zaključila je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tajnamoja 10.03.2011.

    Stare slike, opet je šlank

  • july 10.03.2011.

    u jeb... šta je ovo ,,kako se tako zapustila pa žena je pravi komad ,pa kao dječarci smo gledali gle ko to govori čini mi se da se tako zvao film koliko me sjećanje služi ,,,,te se moglo primjetiti da se diječacima dižu šatori ,,sreća ko je imao traperice pa se nije vidjelo ugl žena je bila sexy mama komad ,,,možda voli više big mac nego big bang muhahahahha pa joj nije stalo do izgleda te dal će dobiti mišića What so ever samo neka ona skine 20 30 ajd budimo realni 50 kila neka snimi neki ljubić pa da opet nove generacije rade šatore sretno joj bilo jer žena je the best

  • mora25 10.03.2011.

    ljudi se ne debljaju od zraka...debljina se može lječit a hendikapiran nažalost ne može...

Komentiraj...
Vidi sve komentare