To je to što me zanima!

Kirstie je opet 'bomba', ima više od 100 kila: Jede kao luda

Zavarava se organskim proizvodima, ali zaboravlja da ništa nije zdravo u pretjeranim količinama, otkrio je za Showbizspy prijatelj glumice. Uživa u hrani i ne zna stati
Vidi originalni članak

Ima preko 100 kilograma, a to joj se najviše vidi na nogama. Zavarava se organskim proizvodima, ali zaboravlja da ništa nije zdravo u pretjeranim količinama, otkrio je za Showbizspy prijatelj glumice. 

Kirstie Alley (62) prošle godine bila je presretna što je znatno smršavjela. Reklamirala je liniju proizvoda za mršavljenje Organic Liason pomoću kojih je sama izgubila kilograme. Sad je situacija posve drugačija. Kirstie misli da može jesti što i koliko želi, tako dugo dok je hrana organska. Zbog te je logike ponovno nakupila suvišne kilograme. 

- Za proslavu rođendana priredila je meksičku gozbu. Pitali smo je što će jesti ljudi koji su na dijeti, no ona nam je rekla da ne brinemo jer je sva hrana organska - objašnjava prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • radnik u privatnika 22.02.2013.

    nagladovala se ona u životu samo nek jede

  • sssandra 22.02.2013.

    meni osobno izgleda puuuno bolje od anoreksične Madonne koja izgleda kao da su je pojeli droga i alkohol do temelja....odvratno.

  • chelseaMG 22.02.2013.

    strašno. a došla je na tako dobro liniju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare