To je to što me zanima!

Kivanc reklamira traperice s Victorijinom anđelicom Sarom

Dosad je Kivanc za modni brend Mavi snimio nekoliko promotivnih kampanja, među kojima je bila i provokativna televizijska reklama u kojoj je pokazao svoje atribute
Vidi originalni članak

Zvijezda RTL-ove serije 'Nebo i zemlja' ovih je dana snimio novu reklamnu kampanju za turski brend Mavi koji je poznat po trapericama, a čije je zaštitno lice još od 2011. godine. Dosad je Kivanc za taj modni brend snimio nekoliko promotivnih kampanja, među kojima je bila i provokativna televizijska reklama u kojoj je pokazivao svoje tjelesne atribute pred brazilskim modelom Guiselom Rhein.

Njegova partnerica u novoj proljetno-ljetnoj kolekciji za 2013. je 21-godišnji profesionalni model i zanosna Victorijina anđelica, Sara Sampaio. Osim što je bila oduševljena Istanbulom, lijepa Portugalka je na svom Twitter profilu pohvalila Kivanca i izjavila da joj je na snimanju kampanje bilo neopisivo zabavno te da bi voljela ponoviti suradnju sa seksi Kivancem. Turskim medijima je to bilo dovoljno da odnedavno slobodnog Kivanca spoji s novom ljepoticom. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bezinspiracije 17.04.2013.

    Nije mi nešto ovaj Kivanc. Bolji su mi tamnoputiji Turski glumci. ;)

  • jazz2610 17.04.2013.

    Ne može se reći da nije lijep, ali ovo o "bezbojnosti" potpisujem. Što se muževnosti tiče, Mehmet Akif Alakurt je i meni ispred svih.

  • rea-san 17.04.2013.

    Niti mi je lijep niti mi je seksi. Bezbojan mi je. Nemože se niti usporedit s Mehmetom (Boran).

Komentiraj...
Vidi sve komentare