To je to što me zanima!

Kladionice: Naš Mister je među najljepšima, možda i pobijedi...

SVJETSKI IZBOR Vanja Grgec zasad je na drugom mjestu. Prošlogodišnji hrvatski osvajač titule oduševio je žiri izvodeći vježbe snage na šipkama i to gol do pasa
Vidi originalni članak

Očekujem pobjedu. Nemam vremena za zabavu jer sam usredotočen na natjecanje, a svi izazovi su zahtjevni, rekao nam je zagrebački maneken.

Vanji Grgecu (25) najteže je bilo proći teške vojničke vježbe na poligonu.

- Bilo je brutalno. Smrzavali smo se dok smo trčali kroz blato kako bismo na vrijeme svladali sve prepreke - govori Mister Hrvatske iz 2011. Dečki su se natjecali i u nogometu, golfu te plivanju. Manekenu, koji će večeras predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru u britanskom Kentu, kladionice predviđaju drugo mjesto. U talent showu pokazao je street workout kojim se godinama bavi. Riječ je o zahtjevnim vježbama snage koje se najčešće izvode na šipkama. Kad je žiri zbrojio bodove iz svih disciplina, Vanju su, kaže, proglasili favoritom. Zagrepčanin je otkrio da se na izboru najviše druži s Nijemcem Alessandrom Izzom (21) i predstavnikom BiH Zlatanom Duratovićem (22). Za titulu najljepšeg natječe se 48 muškaraca. 

Glavni konkurent Vanji je student menadžmenta  

Na kladionicama vodi Kolumbijac Francisco Javier Escobar Parra (21). Student menadžmenta za sebe kaže kako je san svake žene jer odlično spravlja talijanske i meksičke specijalitete.

Grgec kaže kako se s Kolumbijcem baš i nije družio, a slobodno vrijeme iskoristio je za obilazak Londona.   

Idi na 24sata

Komentari 112

  • djara17 26.11.2012.

    dala bi mu bez pardona

  • targus 25.11.2012.

    "muškarci" na izborima ljepote??? samodopadni narcisi sa pomanjaknjem samopouzdanja!!!

  • WOMANIZER 24.11.2012.

    čestitke s obzorom da prijašnji ni misteri ni misice koliko se sječam nisu bili dobri čak ni na kladionicama, ali čisto sumnjam da će na kraju završit ovako vsoko jer imam dojam da se tamo pobjeđuje na neki drugi način, pogotovo kad se sjetim da je prošle godine kineskinja pobijedila, a izbor za misice se osržavao upravo u kini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare