To je to što me zanima!

Kličkova bivša tužila dečka za fizičko nasilje: 'Udarao ju je...'

Američki mediji pišu kako su se Hayden Panettiere i Brian Hickerson zabavljali te pili u svojem domu u Hollywoodu, a zatim su ušli u raspravu koja je završila fizičkim obračunom
Vidi originalni članak

Američka glumica Hayden Panettiere (29), poznata po ulozi u seriji 'Nashville', prije godinu dana raskinula je dugogodišnju vezu s boksačem Vladimirom Kličkom (42), a samo par mjeseci kasnije ušla u vezu s Brianom Hickersonom (30). 

No, čini se kako Hayden ne cvatu ruže u vezi s Brianom, s obzirom na to da ga je prije nekoliko dana privela policija u Los Angelesu zbog optužbi za fizičko nasilje. Američki mediji pišu kako se par zabavljao te pio u svojem domu u Hollywoodu, a zatim su ušli u raspravu koja je završila fizičkim obračunom. 

Brian je uhićen u četvrtak u dva ujutro, a pušten je tek poslijepodne zahvaljujući jamčevini od 382.000 kuna. Policija je pokrenula postupak protiv njega.

- Nismo iznenađeni onim što se dogodilo. Od početka znamo da je Brian slab s živcima. Upozoravali smo Hayden, ali nije nas htjela slušati. Udario ju je već nekoliko puta. Nakon incidenta je napustila dom i trenutno se nalazi na drugoj lokaciji - rekao je bliski izvor paru za američke medije. 

Hayden je u studenom prošle godine u histeričnom stanju nazvala policiju jer se Brian svađao sa ocem Davidom, a naposljetku su se i fizički obračunali. Kako je pisalo u policijskom izvješću, Brian je s bocom u ruci lovio oca po dvorištu. Hayden je u suzama otvorila vrata, a policija je njezinog dečka privela. Glumica s Kličkom ima kći Kayu Evdokiju (4). 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 21

  • EvEvil 06.05.2019.

    a i taj lik, koji ju je mlatio, ima čelična muda! tući majku kličkovog djeteta!? aloooo!

  • radok 06.05.2019.

    Ha, ha, ha.

  • Mthesecond 06.05.2019.

    Sto je trazila,kakvog je trazila,to je,takvog je I dobila..Mnoge zene su ocito mazohistice :)) S istim takvim likovima se vole druziti..To ih valjda uzbudjuje :)) Ima neka tajna veza :) Zene,tko ce to shvatiti..Haha..Ove likove koji tuku zene,ja bih jednog po jednog u UFC ring,moze I u boksacki,da im se tu presudi :)) Klicko bi tog nekog zgromio ko misa..Al ne isplati se za ovu,ima daleko boljih zena..

Komentiraj...
Vidi sve komentare