To je to što me zanima!

Kličkovu bivšu udario je dečko, prijeti mu četiri godine zatvora

Početkom mjeseca Hayden je prijavila Briana za fizičko nasilje koje se dogodilo na tulumu dok su konzumirali alkohol. Tad je Brian pušten uz jamčevinu od 382.000 kuna, ali je policija pokrenula postupak protiv njega
Vidi originalni članak

Dečko glumice Hayden Panettiere (29), Brian Hickerson (30), uhićen je zbog obiteljskog nasilja, a sad mu prijeti zatvorska kazna, prenosi TMZ. Ako ga osude, može završiti četiri godine iza rešetaka. 

HAYDEN PANETTIERE Kličkova bivša tužila dečka za fizičko nasilje: 'Udarao ju je...'

Hayden je bila dugo godina u vezi s boksačem Vladimirom Kličkom (42) s kojim ima i kći Kayu Evdokiju (4), a čim su prekinuli prohodala je s Brianom. Početkom mjeseca prijavila je Briana za fizičko nasilje koje se dogodilo na tulumu dok su konzumirali alkohol.

Tad je Brian pušten zahvaljujući jamčevini od 382.000 kuna, ali je policija pokrenula postupak protiv njega. Ustanovili su da je Brian započeo svađu. 

Prijatelji para nisu iznenađeni onim što se dogodilo. 

- Od početka znamo da je Brian slab s živcima. Upozoravali smo Hayden, ali nije nas htjela slušati. Udario ju je već nekoliko puta. Nakon incidenta je napustila dom i trenutno se nalazi na drugoj lokaciji - rekli su odmah nakon skandala.

Iako je bio nasilan prema njoj, Hayden i Brian su i dalje u vezi. To nije prvi put da je glumica zvala policiju zbog ponašanja dečka. U studenom prošle godine u histeričnom stanju nazvala je policiju jer se Brian svađao sa ocem Davidom, a naposljetku su se i fizički obračunali. Kako je pisalo u policijskom izvješću, Brian je s bocom u ruci lovio oca po dvorištu. Hayden je u suzama otvorila vrata, a policija je njezinog dečka privela. 

NEOBIČNA ODLUKA MEGHAN MARKLE: Sina će odvesti u Ameriku?

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 24.05.2019.

    ...prohodala je...?? Bila je paralizirana, oduzeta, pa je prohodala???? Napišite istinu. Privalila se drugom tipu na uzdržavanje stan hrana i režije........ Ta ne misli raditi na blagajni kakvog dućana.

  • komilica 24.05.2019.

    Nije joj Vladimir valjao, jednom je rekla da joj je pomalo dosadno s njim. Pa eto, sad ti je valjda super.

  • qracodovce 24.05.2019.

    tako joj i treba. Imala je Klička, pa spala na ovog. Uostalom, za tu glumičicu se nikada ne bi znalo da nije bila sa Kličkom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare