Obavijesti

Show

Komentari 15

Kličkovu bivšu udario je dečko, prijeti mu četiri godine zatvora

Kličkovu bivšu udario je dečko, prijeti mu četiri godine zatvora
6

Početkom mjeseca Hayden je prijavila Briana za fizičko nasilje koje se dogodilo na tulumu dok su konzumirali alkohol. Tad je Brian pušten uz jamčevinu od 382.000 kuna, ali je policija pokrenula postupak protiv njega

VIDEO

Dečko glumice Hayden Panettiere (29), Brian Hickerson (30), uhićen je zbog obiteljskog nasilja, a sad mu prijeti zatvorska kazna, prenosi TMZ. Ako ga osude, može završiti četiri godine iza rešetaka. 

Kličkova bivša tužila dečka za fizičko nasilje: 'Udarao ju je...'
Kličkova bivša tužila dečka za fizičko nasilje: 'Udarao ju je...'

Hayden je bila dugo godina u vezi s boksačem Vladimirom Kličkom (42) s kojim ima i kći Kayu Evdokiju (4), a čim su prekinuli prohodala je s Brianom. Početkom mjeseca prijavila je Briana za fizičko nasilje koje se dogodilo na tulumu dok su konzumirali alkohol.

A Heart for Children fundraising gala - Gala

Tad je Brian pušten zahvaljujući jamčevini od 382.000 kuna, ali je policija pokrenula postupak protiv njega. Ustanovili su da je Brian započeo svađu. 

Prijatelji para nisu iznenađeni onim što se dogodilo. 

- Od početka znamo da je Brian slab s živcima. Upozoravali smo Hayden, ali nije nas htjela slušati. Udario ju je već nekoliko puta. Nakon incidenta je napustila dom i trenutno se nalazi na drugoj lokaciji - rekli su odmah nakon skandala.

21st Annual Critics

Iako je bio nasilan prema njoj, Hayden i Brian su i dalje u vezi. To nije prvi put da je glumica zvala policiju zbog ponašanja dečka. U studenom prošle godine u histeričnom stanju nazvala je policiju jer se Brian svađao sa ocem Davidom, a naposljetku su se i fizički obračunali. Kako je pisalo u policijskom izvješću, Brian je s bocom u ruci lovio oca po dvorištu. Hayden je u suzama otvorila vrata, a policija je njezinog dečka privela. 

NEOBIČNA ODLUKA MEGHAN MARKLE: Sina će odvesti u Ameriku?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin