To je to što me zanima!

Klinac iz 'Jerryja Maguirea' i 'Stuarta malog' postao frajer

Kako je postao dječja zvijezda, Johnatan nije imao lijepo odrastanje. Vršnjaci su ga često vrijeđali i rugali mu se, a zbog stresa je dobio i zdravstvene tegobe poput ekcema, tjeskobe i napadaja panike
Vidi originalni članak

Jonathan Lipnicki (28), slatki klinac iz filmova 'Jerry Maguire' i 'Stuart mali', odrastao je u pravog frajera. Nastavio je graditi filmsku karijeru, ali nakon tih filmova nije ostvario značajnije uloge no na Instagramu ga prati 132.000 ljudi.

- Kao klinca su me neprestano vrijeđali, a danas su mi ti isti ljudi prijatelji na Facebooku. U tom periodu sam se osjećao kao zadnje smeće. Dobivao sam panične napade, nisam želio ići u školu jer nisam znao hoću li preživjeti dan. U jednom trenutku sam se povukao u sebe i odlučio se posvetiti ostvarenju svojih snova - napisao je Lipnicki na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Demetra 01.06.2019.

    Čuj, jadan, nije imao lijepo odrastanje, hahaha !Čovjek bi pomislio da je bio teško bolesno siroče bez ikod svog, kad ono njega zafrkavali! Btw. "frajer" ima sasvim drugačije značenje, ovaj švrćo od 169 cm to sigurno nije.

  • 01.06.2019.

    Da, frajer od metar i ćevap...

  • mare mare mare 01.06.2019.

    Cute😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare