To je to što me zanima!

Knešaurek: Supruzi ne skrivam poruke svojih obožavateljica...

Glumac je trenutno zauzet snimanjem showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, gdje je prošle nedjelje odnio i pobjedu otpjevavši portorikanski hit 'Despacito’
Vidi originalni članak

Glumac Matko Knešaurek (32) nedavno je izjavio kako zbog velikog angažmana i posla ne stigne čitati poruke svojih obožavateljica. 

- Dobivam puno poruka, ali ih ne stignem čitati. Možda je to malo bahato od mene, ali stvarno nemam vremena za to - ispričao je Matko za Dnevnik.hr i dodao da je u nekoliko navrata dobivao i golišave fotografije svojih obožavateljica.

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' 'Despacitom' do prve pobjede: Matko Knešaurek oduševio žiri

- Cure su mi slale svoje stražnjice, gole grudi i slično. Nije da se hvalim, ali to je tako - ‘požalio’ se Knešaurek, koji te fotografije, kaže, nije skrivao od supruge Anice

Nakon te izvedbe mnogi su ga počeli uspoređivati s latino zavodnikom Luisem Fonsijem (40). Članovi žirija bili su oduševljeni njegovim nastupom, a Matko je ispunio svoje obećanje da će u svakoj emisiji biti sve bolji. 

- Meni je jako drago što si ti to svoje proročanstvo napokon ispunio. Bio si odličan, strast između tebe i naše plesačice bila je evidentna - rekao je Damir Kedžo (30) glumcu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • povijest činjenica 07.05.2018.

    Nikad čula i vidjela ovog Knešaureka. Show je izgubio svaki smisao ako gledatelji ne znaju više od pola natjecatelja.

  • Judita👥 06.05.2018.

    Zgodan

  • udaram-kontru 06.05.2018.

    ah koja "frajerčina", gaćice mi odmah pale............

Komentiraj...
Vidi sve komentare