To je to što me zanima!

'Knjiga o džungli': Dolazi nam verzija mračnija no ikoja prije

Stvarno je napravljeno ono što su i studio i redatelj najavljivali. Zloslutna naracija, tamni kadrovi, jezive životinje. Po prvi put dolazi 'Knjiga o džungli' koja nije za djecu
Vidi originalni članak

Krajem ove godine, to jest 19. listopada, u kina dolazi još jedna ekranizacija slavne 'Knjige o džungli', nazvana 'Mowgli: Dječak iz džungle'. U pitanju je film kojeg smo u kinima mogli vidjeti i prije dvije godine, u Disneyjevoj podosta umrtvljenoj verziji iz koje su izbačeni dijelovi 'za odrasle'.

Srećom, studio Warner Bros i redatelj Andy Serkis odlučili su snimiti film u kojem se nisu libili pokazati malo mračnije i užasnije elemente tog vrhunskog djela.

LOŠA NAVIKA Milla Jovovich uzela je ulogu u još jednom filmu loše kvalitete

Do sada smo vidjeli samo par kadrova iz filma, a danas je napokon došao i prvi propisani foršpan. Kako se čini na prvi pogled, uistinu je učinjeno ono što su i studio i redatelj najavljivali. Zloslutna naracija, tamni kadrovi, jezive životinje koje pričaju, sve to i te kako doprinosi atmosferi koja je tako nužna za priču koja nije za djecu.

Pogledajte prvi foršpan

U priči ćemo još jednom pratiti Mowglija, ljudsko dijete kojeg su u šumama Indije odgojili vukovi. Njegovi učitelji, medvjed Baloo i pantera Bagheera, odgojili su ga tako da su ga prihvatile i sve ostale životinje u džungli. Sve ostale osim strašnog tigra Shere Khana.

PROČITAJTE I OVO: Što je Han Solo bio prije nego što je postao pobunjenik?

U novom filmu glasove životinjama daju Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch i Freida Pinto te Rohan Chand kao mladi Mowgli. Režije filma prihvatio se spomenuti Andy Serkis.

Film 'Mowgli: Dječak iz džungle', u distribuciji Blitza, u svim kinima pogledajte od 18. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare