Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Prije nego što je postao heroj, bio je kriminalac i krijumčar

Najnoviji film iz franšize 'Ratova zvijezda' pokušat će nam objasniti barem jedan dio njegovog početka, no ponajviše će se fokusirati na njegovo prijateljstvo s njegovim kopilotom Chewbaccom

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Jedan od likova kojeg su mnogi ljubitelji 'Ratova zvijezda' voljeli od samog početka zasigurno je i Han Solo. Međutim, premda smo s likom od 1978., malo o njemu u stvari znamo. Kasniji filmovi su nam pokazali i njegov kraj, odnosno smrt od ruku njegovog sina, Kyla Rena, ali njegov je početak i dalje obavijen tajnom.

Foto: Facebook/Screenshot

Najnoviji film iz franšize 'Ratova zvijezda' pokušat će nam objasniti barem jedan dio njegovog početka, no ponajviše će se fokusirati na njegovo prijateljstvo s njegovim kopilotom Chewbaccom.

KAO U DEVEDESETIMA 'Destination Wedding': Keanu i Winona opet su zaljubljeni par

Tijekom avanture u mračnom podzemnom svijetu punom kriminala, Han Solo upoznaje svog budućeg kopilota, a susreće se i s Landom Calrissianom, godinama prije pridruživanja Pobunjenicima. Ova trojka otići će na avanturu koja bi im trebala donijeti bogatstvo, no u sve će se uplesti i zamamna kriminalka.

VIDI OVO: Zašto je dobro piškiti pod tušem!

U novom filmu je mladi Solo glumac Alden Ehrenreich,  za kojeg već sad mnogi prigovaraju kako izgleda starije nego što je Solo izgledao 1977. godine, osim prvotnih prigovora da ne zna glumiti. U ulozi mladog Landa Calrissiana vidjet ćemo sve popularnijeg glumca i scenaristu Donalda Glovera, dok su u preostalim ulogama Emilia Clarke i Woody Harrelson.

Jedno vrijeme je Disney bio i zabrinut oko datuma izlaska filma, ali sada se čini kako su sve mane 'ispeglane' film ipak pogledati na vrijeme. 'Solo: Priča iz Ratova zvijezda' u kina stiže 25. svibnja ove godine.

Tema: FILM

Message