Obavijesti

Show

Komentari 2

Milla Jovovich uzela je ulogu u još jednom filmu loše kvalitete

Milla Jovovich uzela je ulogu u još jednom filmu loše kvalitete
3

Glumica koja je gotovo cijelu svoju karijeru izgradila na impresivno lošim filmovima iz franšize 'Resident Evil', Milla Jovovich, našla je novi serijal igara na kojem će nastaviti zgrtati novac

VIDEO

Jedna od stvari koje su posve neshvatljive je posve moguće i postojanje franšize 'Resident Evil'. Uz činjenicu kako se u tom serijalu filmova prati jako zamorna bitka protiv zombija, ono što je također podosta teško razumjeti jest činjenica da toliko ljudi zdušno čeka novi tragično loš uradak Mille Jovovich.

No srećom, kako je ta franšiza Mille Jovovich možda napokon došla svojem kraju jer je većina glavnih likova mrtva, došlo je vrijeme da se u igru ubaci nova igra. U pitanju je igra 'The Monster Hunter', u kojoj će Milla imati glavnu ulogu.

O samom filmu nije objavljeno mnogo detalja, no zna se kako će redatelj filmova o zombijima, nevjerojatno nesposobni Paul W. S. Anderson (suprug Mille Jovovich), preuzeti kormilo nad svime i biti redatelj. Produkcije se uhvatio Jeremy Bolt, producent koji dugi niz godina usko surađuje s Andersonom.

Poput ostalih filmova na kojima su radili Jovovich, Anderson i Bolt, snimanje će se odvijati u Cape Townu u Južnoafričkoj republici.

'Mile 22': Mark Wahlberg je još jednom epski opaki specijalac
'Mile 22': Mark Wahlberg je još jednom epski opaki specijalac

Kuća koja će odraditi poslove oko specijalnih efekata jest 'Mr. X', kojoj će to biti sedma suradnja s Jovovich, Andersonom i Boltom. Igra u pitanju, 'The Monster Hunter', jest serijal od četrnaest igara u kojima igrate lovca na čudovišta. Premda su igre relativno popularne bile, njihova prodaja i nije bila osobito dobra.

No njihov izdavač, Capcom, se ne uzrujava osobito uzevši u obzir koliko dobro stoje zbog preostalih igara u njihovoj ponudi. Produkcijska kuća Constantin, koja je radila s Jovovich, Andersonom i Boltom na filmovima iz franšize 'Resident Evil', financira sve sa 60 milijuna dolara.

VIDI OVO: Zašto je dobro piškiti pod tušem!

Koliko će ovoj sretnoj velikoj obitelji dobro poći za rukom da na kino platna dovedu još jednu franšizu video igara vidjet ćemo jednom kada film postane dostupan. Kako snimanje počinje ove jeseni, vrlo je vjerojatno da ćemo film o Amerikanki koja postane opaka ratnica protiv čudovišta vidjeti krajem naredne godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode