To je to što me zanima!

Knjiga prepuna prljavih detalja: Jackson je prosio Hermionu?

PERVERZNI UM Pokojni pjevač Michael Jackson bacio je oko na glumicu Emmu Watson nakon što ju je vidio u ‘Harryju Potteru’. Ona je tada imala samo jedanaest godina
Vidi originalni članak

Liječnik Conrad Murray (63), koji je dvije godine bio u zatvoru zbog ubojstva Michaela Jacksona, u knjizi 'This Is It' iznio je prljave detalje iz pjevačeva života.

- Obožavao je djecu na bolestan način. Prvi izbor za vjenčanje bila mu je prijateljeva kći Harriet. Zaljubio se u nju kad je imala samo pet godina - tvrdi Murray. 

Dodaje kako je Jackson htio putovati u London kako bi od njezina oca, Marka Lestera, s kojim se pokojni glazbenik svojedobno družio, tražio njezinu ruku. Nakon što ga je prijatelj s gnjušanjem odbio, Michael si je pronašao novu žrtvu. 

Bacio je oko na englesku glumicu Emmu Watson (26). Svidjela mu se još 1997. u blockbusteru 'Harry Potter i kamen mudraca', a činjenica da je tad imala samo 11 godina nimalo mu nije smetala.

- U svakoj normalnoj zemlji bi ga odmah optužili za silovanje, ali u njegovoj glavi to je bila ljubav - izjavio je liječnik. Watson nije ništa komentirala.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VIC3148 18.07.2016.

    uvjek mi je bio odvratan, a pogotovo kad je placao operacije da bude neko drugi, pa ne treba se cudit sto je imao nastranosti u sebi.

  • eric007 17.07.2016.

    Joj daj molim te.

  • bela virino 17.07.2016.

    ''prijatelj s gnjušanjem odbio''... samo odbio? lijepo mu zahvalio, stisnuo ruku, popio s njim piće, izljubili se, izgrlili i svatko na svoju stranu, sretan što je od svih curica baš njegovu htio za ženu? Pa pravi otac bi ga zadavio golim rukama, a ovaj ga nije ni prijavio. Što je sad istina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare