To je to što me zanima!

'Ne skidam se ako osvojimo SP'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Već se danima raspravlja o tome pretjeruje li Ivana Knoll sa svojom oskudnom odjećom i pokazuje li time nepoštivanje zemlji domaćinu Svjetskog nogometnog prvenstva. Najavila je i korak dalje
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija još će neko vrijeme boraviti u Katru jer su jučerašnjom pobjedom prošli u polufinale. To znači da će u Dohi još neko vrijeme glavna tema biti i influencerica Ivana Knoll (30), za kojom su se i jučer okretali svi.

POGLEDAJTE VIDEO::

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Infulencerica je postala poznata po svojim oskudnim kombinacijama na prvenstvu, a gostovala je i na mnogim stranim medijima.

Iako su neki njemački mediji prenijeli da će se ivana skinuti ako osvojimo Svjetsko prvenstvo, ona je to demantirala.

- Ako se to dogodi, zastava pada - rekla je influencerica kroz smijeh.

Inače, već se danima raspravlja o tome pretjeruje li Ivana Knoll sa svojom oskudnom odjećom i pokazuje li time nepoštivanje zemlji domaćinu Svjetskog nogometnog prvenstva.

Medijske natpise da se skida gola u slučaju da Hrvatska pobijedi je opovrgnula.

CRVENI KARTON ZA NAVIJAČICU? Ivana Knoll morala je napustiti stadion? Širi se snimka na kojoj ju je zaštitar ispratio sa tribina

Knoll je inspirirala Deana Kotigu, lovca iz HRT-ovog kviza 'Potjera', da napiše pjesmu pa je na Instagramu podijelio svoju autorsku izvedbu. 

- Ivana Knoll ti si moj idol, samo navijaj glasno zavijaj, lijevo, desno, vrti, maši da otiđu naprijed naši, moja hvala ide tebi, a ti tamo svih pozdravi - otpjevao je Kotiga. 

 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • Eriii 11.12.2022.

    Ako osvojimo skini se molim te, sa interneta uopće zauvijek.

  • Muminho 11.12.2022.

    Nek demantira da će lizat ljevicu Messiju ako osvoji 🏆

  • Dugacki 11.12.2022.

    Ivana Troll

Komentiraj...
Vidi sve komentare