To je to što me zanima!

Knöll opet 'servirala' zadnjicu: 'Htio bih imati ovakvu ženu...'

Pozadina, svjetlost i kadar. Najbolje fotke nastaju neplanski, rekla je Ivana i dodala kako nema posebnih priprema prije poziranja, osim kad je riječ o plaćenim oglasima...
Vidi originalni članak

Jedna od najstrastvenijih hrvatskih navijačica, Ivana Knöll (27), sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz privatnog života, a među ostalim, nema problema s objavljivanjem 'vrućih fotki'.

Ovaj put svoje pratitelje 'raspametila' je nakon što je objavila fotografiju na kojoj se brčka u moru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvi plan je stavila zadnjicu, a brojni fanovi komentirali su kako treba češće objavljivati ovakav sadržaj. 

- Ti si poput morske sirene. Kada bih barem pronašao ženu s ovakvom guzom - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Ivana se iz najpoznatije hrvatske navijačice na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj prometnula u Instagram zvijezdu s više od 190 tisuće pratitelja. Ovo je ljeto obradovala pratitelje atraktivnim fotografijama s Nives Celzijus (38).

OPET PROVOCIRA Knoll mami uzdahe na plaži: Uz zalazak sunca 'izbacila' obline...

Prijateljice su ovog ljeta nekoliko puta pozirale u badićima, fanovi su ih 'zatrpali' pozitivnim komentarima na društvenoj mreži, a najpoznatija hrvatska navijačica otkrila nam je tajnu 'uspješne fotografije'.

- Pozadina, svjetlost i kadar. Najbolje fotke nastaju neplanski - rekla je Knöll i dodala kako nema posebnih priprema prije poziranja, osim kad je riječ o plaćenim oglasima.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 41

  • sendede 12.07.2020.

    Ta kalaštura nit je za udaju,niti za djecu! Eto sta moze,,,jedino se slikavat,guzicu i sise servirat i prkosit dok ju netko ne siluje! E a kad ju siluju onda ce joj vrag biti kriv i pokazivat ce srednji prst!

  • trlibrli 11.07.2020.

    Kako mene ova cura iritira. Imam osjećaj da osim te guzice ništa na njoj i u njoj/glavi/nije vridno spomena. Sad će muški napisat ljubomora. Nisam.

  • mario900 11.07.2020.

    Onaj što može platiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare