To je to što me zanima!

Kobasice, odrezak, krvavice i šest 'malih' piva: Tako je princ Harry proslavio svoj rođendan

Naježila sam se kada su ušli. Gledala sam njegov govor na pozornici na otvorenju Igara i nisam mogla vjerovati da je došao baš u moj restoran. Bio je prekrasan i zagrlio me, ispričala je vlasnica restorana
Vidi originalni članak

Princ Harry, vojvoda od Sussexa danas puni 39 godina, a rođendan je proslavio večer prije. Sa suprugom Meghan (42) i prijateljima, Harry je uživao u poznatoj pivnici u Düsseldorfu u Njemačkoj, gdje trenutačno traju sportske igre Invictus, projekt namijenjen vojnim veteranima kojeg je pokrenuo princ prije devet godina.

UTEMELJIO IH JE 2014. Harry otkrio: 'Meghan navija za Nigeriju na Igrama Invictus. To je iznimka, ali ima dobar razlog'

Prema objavama na društvenim mrežama, svi su doista uživali u pivu i tradicionalnim njemačkim kobasicama te krvavicama, bečkom (svinjskom) odresku, crvenom zelju i pire-krumpiru, u restoranu-pivnici 'Im Goldener Kessel'. Poznati par bio je zadovoljan hranom, a fotografirali su se i sa zaposlenicima.

- Bio je divan i veseo. Meghan je prekrasna - rekla je vlasnica restorana za Daily Mail.

- Bili su jako opušteni, pili su naše kućno pivo 'Schumacher Alt', isto pivo koje se poslužuje i na Igrama Invictus - dodala je.

Ispričala je kako su Harry i Meghan sjedili jedno do drugoga cijelo vrijeme.

- Naježila sam se kada su ušli. Gledala sam njegov govor na pozornici na otvorenju Igara i nisam mogla vjerovati da je došao baš u moj restoran. Bio je prekrasan i zagrlio me - objasnila je vlasnica poslije.

SVEČANOST U NJEMAČKOJ Princ Harry otvorio je Invictus igre: 'Sjećate se ponosa kad ste prvi put nosili zastavu na odori'

Princa su, također, iznenadili i čokoladnom rođendanskom tortom. Harry je, tvrde, popio šest 'malih piva' od pola litre, dok se Meghan počastila jednom kriglom.

Inače, poznati par je jako zaposlen posljednjih dana. Harry je na Igre Invictus stigao sam prošle subote, da bi mu se supruga pridružila dva dana kasnije.

Oboje se mogu vidjeti na različitim sportskim događanjima, te u druženju s natjecateljima i njihovim obiteljima. 

GODINA BEZ KRALJICE Monarhija se raspada iznutra i izvana: Harryjevi memoari su joj zadali snažan zadnji udarac

- Izgledaju kao u prvim danima njihove veze. Čini se da se Harry opustio i da mu se, kao rezultat svih tih malih gesta i pogleda, podiglo samopouzdanje - rekla je i Judi James, stručnjakinja za neverbalnu komunikacija koja često komentira slavne za britanske medije.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KusNjega 15.09.2023.

    Vjerujem da ima zanimljiviji život sad, nego da je ostao u onom kraljevskom kućerku i radio šta protokol nalaže!!

  • UvijekIznova 15.09.2023.

    Bečki odrezak ne moze biti svinjski. Toliko

  • gojko ercegovac 15.09.2023.

    Siromak.kaj je zbilja on na socijali i spava ispod mosta od Temze??

Komentiraj...
Vidi sve komentare