To je to što me zanima!

Koga da nazovemo: Prvi teaser za 'Istjerivačice duhova' je tu

Novi film s poznatim borcima protiv eteralnih sablasti, 'Istjerivačice duhova', kuca nam na vrata, pa smo počeli dobijati i prve teasere za film. Nešto je čudno u susjedstvu...
Vidi originalni članak

Predskazanje da će svijet skončati na jučerašnji datum se srećom nije pokazalo istinitim, pa smo stoga dobili priliku pogledati prvi video teaser za najnoviji uradak iz serijala o 'Istjerivačima duhova'. Ili, kako se u novom filmu radi o timu sastavljenom isključivo od žena, mogli bismo reći da su u pitanju 'Istjerivačice duhova'.

 

U teaseru, u kojem smo samo vidjeli da se priprema bitka protiv nekog čudovišta, se na žalost ne vide naše 'Istjerivačice', ali smo zato dobili potvrdu da dobijamo puni foršpan početkom ožujka.
 

A osim poznatog materijala, tj. svima poznatih 'proton packova' kojeg 'istjerivači' nose u bitkama protiv ektoplazmičkih utvara, na Facebooku su pokazana i odijela koja će nositi naše istjerivačice.

 

No ono što je sve iznenadilo je motor, kojeg će jedna istjerivačica duhova voziti u borbama protiv sablasti.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones i Kate McKinnon su u glavnim ulogama, a sporedne glume Bill Murray, Sigourney Weaver i Dan Aykroyd, te Chris Hemsworth u ulozi tajnika. Radnja je još uvijek nepoznata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mali zeleni prigorec 15.02.2016.

    Ja znam koga nazvati!!! HI-MEN-a!!!!!!!!

  • Dolan 15.02.2016.

    Ovo će biti smeće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare