To je to što me zanima!

Koja bračna kriza? Beyonce poručuje da su sretna obitelj

Čaše kojima nazdravlja sa Jay Z-jem uz zalazak sunca, suprug koji je ljubi u obraz dok se ona smije, fotografije su to kojima Beyonce demantira glasine o rastavi
Vidi originalni članak

Iako se nagađa kako bi Beyonce (32) i Jay Z (44) nakon završetka turneje 'On The Run' i sami mogli potvrditi da je njihov brak u krizi, pjevačica ima svoje načine kojima se nosi s glasinama u medijima. 

Na društvenim mrežama objavljuje fotografije koje njezinu malu obitelj prikazuju idiličnom. Čaše kojima nazdravljaju uz zalazak sunca, suprug koji je ljubi u obraz dok se ona smije, reper kako šeće uz ocean s njihovom dvogodišnjom djevojčicom Blue Ivy. 

Sve su to fotografije kojima pjevačica pokušava demantirati glasine o kraju njezinog šest godina dugog braka. Dok Beyonce na fotografijama djeluje opušteno i bezbrižno, najnovija šuškanja govore kako je Jay Z odlučio posljednji put pokušati osvojiti njezino srce. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 02.08.2014.

    e kad te šogorica izbubeta u liftu da je tjelohranitelji moraju skidat s tebe a ženica ti to sve stojički u ćošku gleda i ne reagira tu neš smrdi.najmoćnija žena šoubiznica-pish-posh.zna se ko drma iza nje i da je ona samo projekt svojih preambicioznihroditelja,muža i ko zna koga sve ne.sve se vrti oko love a ona mora bit sluga pokorni.

  • FrancescaKasser 02.08.2014.

    znaci rastavljaju se ;))

  • Mustafa Aga 01.08.2014.

    Treba na svaki moguci nacin spreciti rasturanje braka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare