To je to što me zanima!

Koja 'pozerica': Kim se vratila na crveni tepih poput 'sirene'

Starleta se neprestano smijala i slala puse okupljenima u srebrnoj haljini. Nakon što je krajem ožujka dobila brašnom u glavu nije se pojavljivala na crvenom tepihu
Vidi originalni članak

Nakon što ju je krajem ožujka nepoznata djevojka 'bombardirala' brašnom dok je pozirala, Kim Kardashian (31) se neko vrijeme nije pojavljivala na crvenom tepihu. Starleta se nakon toga našla na udaru nekolicine fanova na Twitteru. Izvrijeđali su je da se hvali bogatstvom, a glumac Jom Hamm ju je nazvao idiotkinjom. 

No starleta je već odavno dokazala da je negativni komentari nimalo ne brinu. Po nekima najomraženija žena Hollywooda 'vratila' se na crveni tepih i pozirala samouvjernije nego ikada. Neprestano se smješkala i slala puse okupljenima u srebrnoj haljini Catherine Malandrino koju je upotpunila ružičastim Casadei cipelama.

- Idem van večeras - napisala je uzbuđeno starleta prije odlaska na zabavu organiziranu od strane časopisa US Weekly u Los Angelesu.  Na njoj su se pojavile brojne zvijezde u čast njihove liste ovogodišnjih najseksi zvijezda.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • -black-angel 21.04.2012.

    Meni je ženska prelijepa, svaka joj čast kad je se snašla pa naslikava se i oni joj plaćaju,pa i ja bih da mogu... A ovi svi što pljuju po njoj su ljubomorni. Todoloo... :D

  • ŠimeŽunić 20.04.2012.

    Zenska ljubomora nema nista gore ,mislim da bi je živu spalili

  • Santiagoxx 20.04.2012.

    Bilo kako bilo ja bi nju otreso kao i vecina muskaraca ! Sto kazu pokido bi je ko poziv za vojsku :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare