To je to što me zanima!

Kojić na društvenim mrežama dijeli propagandu protiv cjepiva

U zadnje vrijeme Igora je 'okrenulo' na religiju, s prijateljima obilazi manastire po Srbiji. Osim pravoslavlja, obuzele su ge i teorije zavjere. Kojić dijeli fotografije cjepiva u kojem se, uvjeren je, nalazi čip.
Vidi originalni članak

Igor Kojić (33), iako još uvijek službeno suprug pjevačice Severine (49), već nekoliko mjeseci nije viđen u njezinom društvu, a otkako ne objavljuje fotografije s pjevačicom društvene je mreže počeo koristiti kao poligon za nešto drugačiji sadržaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kojić obilazi manastire i posvetio se više vjeri, a već neko vrijeme dijeli objave o epidemiološkoj situaciji u svijetu te otvoreno govori o tome kako smatra da je riječ o nepotrebnoj represiji. Sad je otišao i korak dalje. 

Podijelio je Igor jednu fotografiju bez navedenog izvora na kojoj se, uvjeren je, nalazi čip koji je u cjepivu. Kojić se tim potezom pridružio društvu Tonyja Cetinskog i Dejana Lovrena, vjerojatno najpoznatijih antivaksera ovih prostora.

Zanimljivo, njegov otac Keba (60), kao ni Severina, ne dijele Igorove stavove. Oboje drže do epidemioloških mjera, a Severina je nakon zaraze koronavirusom nekoliko objava posvetila upravo toj temi i važnosti očuvanja zdravlja. 

JOŠ UVIJEK SUPRUŽNICI Zavadile ih maske: Za Sevu su nužnost, a za Igora represija...

Igor, čini se, u svemu ipak vidi nepotrebnu gnjavažu i ugnjetavanje sloboda. Kao i čip na vrhu prsta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sky linee 01.11.2020.

    Zelen

  • ivan c 01.11.2020.

    Naravno da je cip u cijepivu.vojna tehnologija je desetljecima ispred one koju nam danas prikazuju.korona je trojanski konj ,paravan za nesto vise .

  • MaliCrniOdIvanaSam 01.11.2020.

    Hahahahahahahahaahhahhaha cuj nano cip a vidljiv golim okom hahahahahahahah ovakve treba pozatvarati, ugasiti facebook.

Komentiraj...
Vidi sve komentare