To je to što me zanima!

Kojić se provodi s prijateljima, fanovi ispravili njegov engleski

Već neko vrijeme se šuška kako nešto ne štima u braku Sevke i Igora, ali o tome se ne oglašavaju. Svatko uživa u životu s najmilijima, a onda se kadrovima hvale pred tisućama pratitelja na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Igor Kojić (33) vrlo je aktivan na društvenim mrežama pa na Instagramu objavljuje fotografije na kojima pozira s obitelji i prijateljima. Suprug pjevačice Severine (49) isto je učinio i ovih dana da se odlično provodio s prijateljima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Friends since born - napisao je Kojić, a pratitelji su odmah primijetili da je napravio grešku. 'Nije born nego birth', napisala mu je jedna pratiteljica.

Već neko vrijeme se šuška kako nešto ne štima u braku Sevke i Igora, a pričanja su bila i učestalija nakon što su u siječnju izbrisali posljednje zajedničke fotografije na Instagramu. 

Severinin svekar, Igorov otac, Dragan Kojić Keba (60) komentirao je krajem prosinca prošle godine odnos pjevačice i njegova sina. 

PROŠETAO CENTROM GRADA 'Peglanje' bračne krize pred presudu: Igor stigao u Zagreb...

- Pojma nemam što se u njihovu braku događa, ne pričam s njima! Ne trebam se ni miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza pa često nije kod kuće. Ne znam što je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njezina stvar - rekao je Keba za srpski Telegraf.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 07.06.2021.

    Mali ako neznas engleski nemoj probat ni na bre srpski😂😂😂😂😂😂

  • general lopov 06.06.2021.

    Prepusto je tati, jer su bliži generaciski.

  • bree77 05.06.2021.

    uporno objavljujete njih dvoje u kontekstu,a iz aviona se vidi da nisu zajedno,možda jedino na papiru iako ni to ne razumijem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare