Obavijesti

Show

Komentari 191

'Peglanje' bračne krize pred presudu: Igor stigao u Zagreb...

'Peglanje' bračne krize pred presudu: Igor stigao u Zagreb...
2

Kako doznajemo sa splitskog Županijskog suda, presuda o Severininoj žalbi prema kojoj dijete živi s ocem Milanom Popovićem očekuje se do kraja svibnja

VIDEO

Samoprozvani nogometni menadžer Igor Kojić (33) snimljen je tijekom jutra u šetnji centrom Zagreba. Istog dana, njegova još uvijek aktualna supruga Severina Kojić (48) objavila je na svojim društvenim mrežama staru fotografiju s Maldiva pored koje je podsjetila kako u srijedu, slavi 49. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO SA SEVERINOM:

Pokretanje videa...

Vidjeli Igora kako seli stvari iz Severinina stana 01:00

- Ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile – napisala je pjevačica.

Zagreb, 20.04.2021 - Igor Kojic  prosetao je centrom grada

Čini se kako Seve i Igor 'peglaju' narušene bračne odnose uoči presude oko skrbništva nad djetetom kojeg pjevačica ima s Milanom Popovićem. Kako doznajemo sa splitskog Županijskog suda, presuda o Severininoj žalbi prema kojoj dijete živi s ocem Milanom Popovićem očekuje se do kraja svibnja. Seve se žalila na presudu Općinskog građanskog suda u Zagrebu donesenu u listopadu 2019. prema kojoj sin živi s ocem, te prema kojoj se otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Sevin menadžer luduje i urla po kvartu, a Igor banuo na vrata...
Sevin menadžer luduje i urla po kvartu, a Igor banuo na vrata...

Sa Županijskog suda nam kažu kako predmet još nije riješen zbog vještačenja koja su u tijeku. Nadalje, kako doznajemo, Severina je pokušala poništiti prebivalište djeteta, ali je taj zahtjev odbijen od strane srpskog MUP-a, s obrazloženjem da svaki srpski državljanin ima pravo da u svojoj zemlji ima prebivalište, bez obzira na to čije drugo državljanstvo ima. Severina je pred srpskim sudom navela kako dijete ima prijavljeno prebivalište u Srbiji.

Njoj se to ne dopada premda je sve do prošle godine u ovo vrijeme često posjećivala svojtu u Beogradu. Čak je sa Igorovim roditeljima, Oljom i Kebom Kojić, prve dana karantene provodila u njihovoj obiteljskoj kući. Tada je navodno došlo do razmirica pa je pjevačica bez supruga otišla za Zagreb. Otada ih rijetko tko viđa zajedno. 

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...