To je to što me zanima!

Koliko dvojnici Sulejmana i Hurem sliče likovima iz serije?

Na nagradni natječaj 24sata u kojem biramo najsličnije Sulejmanu i Hurem pristiglo je na desetke prijava. Fotografije s podacima šaljite nam na reporter@24sata.hr
Vidi originalni članak

Odmah bih kosu obojila u crveno da me izaberu za Hureminu dvojnicu, kaže plavokosa Suzana Burmeta (29).

Studentica Anđela Mušćet (21) prirodno je crvenokosa i svi je zadirkuju da sliči glavnoj glumici. Slikarica Maja Pejčinović (27) seriju uopće ne gleda, no nije mogla odoljeti da ne pošalje svoju fotografiju. Andreju Rezniček Mehun (34) suprug zove Hurem zbog sličnosti s Meryem Uzerli dok je studenticu Eleonoru Štivin (20) cimerica nagovorila da se prijavi na natječaj. Denis Redžepagić (38) glumio je Halita Ergença u skeču za televiziju na kojoj radi kao tehničar i otad ga svi zovu Onur. 

Osječanin Davor Fundak (26) seriju pogleda “u prolazu” jer je zaručnica obožava, a vozač Davor Antolković (28) zbog djevojke, koja je gleda svaku večer, nema izbora. Mirza Salihbašić (45) godinama je bio roker s dugačakom kosom, koju je odrezao prije deset godina, kad je počeo voditi svoju tvrtku. Daniela Pikla (38) prije su zvali Samir, po glumcu iz njemačke serije “Cobra 11”, a sad je postao Sulejman.

Redakcija 24sata, za rubriku Show, Oreškovićeva 3D, 10000 Zagreb. Možete nam slati i MMS-ove na 099/224-2424 
ili poslati fotografije mailom na reporter@24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • PaulaGubina 28.10.2012.

    Nije Samir nego Semir...

  • JustinaRudić 17.10.2012.

    Dajte ljudi moji smirite strasti.. S tim komentarima samo dokazujete da ste ili ljubomorni ili da ste toliko jadni i pokvareni i da nemate pametnijeg posla nego sr.ti po drugima. Ako stvarno ne gledate seriju,ako mislite da su ovi nenormalni što su se prijavili,i ako vas to ne zanima,pa nemojte komentirati i jednostavno ignorirajte. I otkud vi znate da su se oni sami prijavili?! Evo,ja sam prijavila prijateljicu Anđelu i rekla joj tek kad sam to napravila. Ionako je svi iz zafrkancije već zovu Hurem,a i nadam se da će pobijediti i dobiti put u Tursku (kao prošli put dvojnica Šeherezade). I da znate da je to sigurno nagrada,i da vi ličite na nekog od njih,ludi ste ako se ne bi prijavili!!!

  • Noone_1 17.10.2012.

    Pa koliko jadni, očajni i besposleni trebate biti da svoje fotke šaljete na ovakve „natječaje“? Prodati facu za vreću krumpira ili jeftini mobitel...? Pa stvarno ste nakaradni. Primite se knjige, više će vam se isplatiti (pa čak i financijski, kad već tako jeftino prodajete dostojanstvo). Još bi shvatio da se samo želite javno pohvaliti s lijepim fotkama, ali ljudi.... pa sramotite se. Karikature kao npr. Andreja – hitno u najbližu knjižnicu, plastičnom kirurgu ili barem na tečaj photoshopa:-) Smiješni ste. Potencijalni nasljednici Ave, Simone, Mačka, kopije mačka i sličnih „zvijezda“ Lijepe naše:-) Trust "mozgova" na jednom mjestu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare