Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
125 komentara

Koliko dvojnici Sulejmana i Hurem sliče likovima iz serije?

Na nagradni natječaj 24sata u kojem biramo najsličnije Sulejmanu i Hurem pristiglo je na desetke prijava. Fotografije s podacima šaljite nam na reporter@24sata.hr

RTL
Foto: RTL

Odmah bih kosu obojila u crveno da me izaberu za Hureminu dvojnicu, kaže plavokosa Suzana Burmeta (29).

Studentica Anđela Mušćet (21) prirodno je crvenokosa i svi je zadirkuju da sliči glavnoj glumici. Slikarica Maja Pejčinović (27) seriju uopće ne gleda, no nije mogla odoljeti da ne pošalje svoju fotografiju. Andreju Rezniček Mehun (34) suprug zove Hurem zbog sličnosti s Meryem Uzerli dok je studenticu Eleonoru Štivin (20) cimerica nagovorila da se prijavi na natječaj. Denis Redžepagić (38) glumio je Halita Ergença u skeču za televiziju na kojoj radi kao tehničar i otad ga svi zovu Onur. 

Osječanin Davor Fundak (26) seriju pogleda “u prolazu” jer je zaručnica obožava, a vozač Davor Antolković (28) zbog djevojke, koja je gleda svaku večer, nema izbora. Mirza Salihbašić (45) godinama je bio roker s dugačakom kosom, koju je odrezao prije deset godina, kad je počeo voditi svoju tvrtku. Daniela Pikla (38) prije su zvali Samir, po glumcu iz njemačke serije “Cobra 11”, a sad je postao Sulejman.

Redakcija 24sata, za rubriku Show, Oreškovićeva 3D, 10000 Zagreb. Možete nam slati i MMS-ove na 099/224-2424 
ili poslati fotografije mailom na reporter@24sata.hr.

Naši partneri pišu
Message