To je to što me zanima!

Koliko života on ima? Stallone ima dvojnika iz 1511. godine...

Portret je otkrio student iz Amerike koji je s obitelji bio u turističkom obilasku Vatikana. Fotografiju freske postavio je na internet. Preko noći je postala hit
Vidi originalni članak

Student Anthony Zonfrelli (20) šokirao se kada je tijekom posjeta Vatikanu otkrio fresku iz 1511. godine na kojoj se nalazi osoba koja neodoljivo podsjeća na glumca Sylvestera Stallonea (65). Remek-djelo napravio je Raphael, umjetnik koji je uz Michelangela i Leonarda bio jedan od najcjenjenijih tijekom tog vremena, a i danas. 

- Čim smo je vidjeli, zaključili smo da je osoba na slici ista kao glumac. Cijela obitelj se smijala. Odmah smo zaključili da bi to mogao biti Stalloneov portret - rekao je student. 

Kad se Anthony vratio s odmora, sliku je postavio na internet stranicu Reddit gdje je pregledana više od 700 tisuća puta. 

- Slika je tijekom noći postala hit. Svi komentari bili su duhoviti - rekao je Anthony.  

Svoje dvojnike iz prošlosti imaju i John Travolta i Nicolas Cage. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • merien1990 11.05.2012.

    pa s obzirom na to koliko je do sada ljudi prošlo Zemljom, mislim da priroda nema više ideje za originale pa svako malo naiđe neka kopija :)

  • Ovca009 11.05.2012.

    Idu Amerikanci i u Dubrovnik, ali ne zbog tisucljetne kulture, nego zbog lokacija iz HBO serije The Games of Throne.

  • Faustina009 11.05.2012.

    Kako Angelina Jolie ima pljunutu dvojnicu Liza Sandz , toliko sliće jedna drugoj ko d ajoj je Angelina mama..Liza je pljunuta Angelina u mladim danima..Nisu povezane na niti jedan nama poznati rodbinski način (ili možda jesu preko svojih dalekih predaka u prošlosti, pa su se isti geni prenijeli).

Komentiraj...
Vidi sve komentare