To je to što me zanima!

'Kolinda, izdrži još malo, dok te ne prime negdje vani u izlog'

Njezin status na društvenoj mreži izazvao je hrpu reakcija. Neki su je podržali pa je jedan korisnik komentirao: 'Bravo Ljiljo, priča gluposti', dok su drugi pratitelji ipak stali na stranu predsjednice
Vidi originalni članak

Nekadašnja pjevačica grupe Magazin, Ljiljana Nikolovska (55), komentirala je izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović (51) oko 'željezne zavjese'.

- I ja sam bila muzičar, proputovala cijeli svijet, išla na ponoćke, vjenčanja i pričesti u crkvu, išla na balet, u doktora, zubara, ljetovanja i zimovanja kad god su mi naredili, iza te iste željezne zavjese. Puno sam propatila. Kolinda, izdrži još malo, dok te ne prime negdje vani u izlog s puno neonskog svjetla - napisala je Nikolovska na Facebooku.

Njezin status na društvenoj mreži izazvao je hrpu reakcija. Neki su je podržali pa je jedan korisnik komentirao: 'Bravo Ljiljo, priča gluposti', dok je drugi pak napisao: 'Što ti znaš, ti si bila zvijezda, a ona tamo iz pripi*dine blizu Rijeke.. Ona nije imala ništa'.

NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO 'Bila sam djevojka rođena s krive strane Željezne zavjese'

Podsjetimo, Kolinda je u Washingtonu primila nagradu Fulbright za životno djelo, a onda se osvrnula i na život u Jugoslaviji.

- Ne mogu vam opisati koliko mi večerašnji događaj znači - kazala je istaknuvši da je bila djevojka rođena s 'krive strane' Željezne zavjese' koja je sanjala druga mjesta na kojima su ljudi imali slobodu izbora, gdje se slobodno moglo govoriti i izražavati svoja uvjerenja, a da se zbog toga ne bude progonjen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 259

  • BRestart koalicija 01.11.2019.

    našla se pripadnica manjine trkeljati o predsjednici Hrvata!!!!!!! pljuc i još navodi da je bila "muzičarka"!

  • HanSolo 30.10.2019.

    Svi oni koji podrzavaju Kobilindu i dive joj se uskoro nece moci ni traperice kupit a otici negdje preko granice postat ce nedostizan san.

  • 30.10.2019.

    Ona je jednostavno izgubila kompas...blebeće sve više i više. Samo ne znam da li još ima za savjetnika onog Granića?

Komentiraj...
Vidi sve komentare