To je to što me zanima!

Kolindina kći Katarina već tri godine studira na Harvardu u SAD-u, a napisala je i knjigu

Dvadesetogodišnja Katarina veliki je ponos bivše predsjednice, a pohvalila se njezinim uspjesima na prestižnom američkom sveučilištu
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (53) više nije na čelu države, no njezin poslovni i privatni život je i dalje zanimljiv mnogima. Kolindina kći Katarina (20) poznata je kao vrsna sportašica, a bivša se predsjednica još tad hvalila kćerkom klizačicom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Katarina je danas na prestižnom američkom sveučilištu Harvard, gdje je otputovala prije tri godine. Kolinda je još tad istaknula da je njezina kći upala na četiri prestižna fakulteta, ali da je Harvard njezin prvi izbor.

- Harvard joj je prvi izbor, iako je primljena na četiri top američka sveučilišta, neću reći o kojim se sve sveučilištima radi, no Harvard i Stanford su među njima - otkrila je tada.

Od kako studira, napisala je i knjigu o načinima kako je pomogla vršnjacima u borbi protiv suicidalnih misli. 

UŽIVA U ZAGREBU Kolinda se na Badnjak družila s mladim dekanom, a zatim je otišla na večeru s Ivom Majoli

Katarina je bila odlična učenica, a na prijemnom za preddiplomske studije u Americi SAT bila je među 1% najboljih. Dok je još živjela u Lijepoj našoj natjecala se u umjetničkom klizanju i nastupala na najpoznatijem natjecanju u državi, Zlatnoj pirueti.

- Mama, Hrvatska nije nikakva potkova ni perec! Hrvatska je sokol raširenih krila! (Washington, travanj 2008., 7-godišnja Katarina u razgovoru u Bijeloj kući). Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja, Anđele moj! I vrati se gnijezdu svom. Hrvatska te čeka raširenih krila! Beskrajno te vole tvoji nadasve ponosni Mama i Tata - napisala je Kolinda kćerki na Facebooku prije no što je krenula na fakultet.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • omniameamecumporto 13.01.2022.

    Možda je i moj sin mogao na Harvard ali nismo bili potkovani.Završio je FER u Zagrebu radio preko studentskog i onda otišao van, dopunio kompetencije i kao kruna svega da se i iz Hrvatske može ako se mora održao predavanje u čuvenoj O2 hali u Londonu pred poslovnim svijetom sa svojih 27 godina .Zašto njezina mala nema sličan put ...zašto potcjenjivati hrvatske fakultete a nama pričati bajke a sve od naših novaca i prodavanja magle po svijetu. Nije ništa pametnija od moga djeteta. Uzgred moj sin nije želio ići u Boston.Danas je u Hrvatskoj dobro zarađuje i plaća poreze u svojoj zemlji, a ona , ne vjerujem da će se vratiti. I na kraju što ...mi bi trebali slaviti njezin put.

  • roundtrain 12.01.2022.

    Kokošinda Junior je prošla prijemni na Harvardu i zato je primljena. Da nije prošla strogi prijemni ispit, sigurno ne bi studirala na Harvardu. Nije Amerika žabokrečina od države kao Hrvatska, gdje se fakulteti i upisuju i završavaju preko veze! Čast iznimkama, vrijednim pametnim i poštenim studentima!!!

  • 12.01.2022.

    Sve su to veliki domoljubi, vole Hrvatsku, ali djecu školuju vani, liječe se vani, rade ako mogu vani. Prevarama, lažima i demagogijom zavesti narod i popaliti nešto love i u Hrvatskoj to im je specijalitet. Vole Hrvatsku ali najviše vole primitivce u Hrvatskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare