To je to što me zanima!

Komičar Alan Carr će se brinuti o Adelinu sinu ako ona umre

Pjevačica je Carra odabrala jer mu vjeruje i zna da će njezin sin tako imati najbolju moguću skrb. Nije poznato zašto je Adele ignorirala svog dečka Simona Koneckija
Vidi originalni članak

Pjevačica se boji smrti. Kako bi Adele (25) osigurala desetomjesečnog sina Angela našla mu je skrbnika. Riječ je o britanskom komičaru Alanu Carru (36). Pjevačica i komičar dugogodišnji su prijatelji, a on ju često prati i na turnejama.

Osim Carra, u slučaju Adeline smrti, o dječaku će se brinuti i njezina majka.

Carra je, kaže, odabrala jer mu vjeruje i zna da će njezin sin tako imati najbolju moguću skrb. Nije poznato zašto je Adele ignorirala svog dečka Simona Koneckija.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ula 26.05.2013.

    cesto na zapadu odabiru nekoga za skrb djeteta. to je nesto kod nas kako krsni kum.

  • Freeda 25.05.2013.

    Meni je to sasvim normalno,mozemo biti i mladi i zdravi à da nam je danas zadnji dan...pa zasto ne misliti na ono bice do kojeg nam je najvise stalo.à ako nije odabrala svog partnera,valjda ima razlog.ocito je tako u Velikoj Britaniji da odaberu skrbnike kao sto je slucaj u Nizozemskoj.tamo je to sasvim normalno.i ja sam razmisljala da isto ucinim jer ako mi se sto desi zalim znati da ce moja curica biti uz osobu koja ce joj pruziti najbolje..

  • mila 19 25.05.2013.

    boji se da ne umre od debljine pa ga je oporučila opet debelome...a i momak joj je debel...

Komentiraj...
Vidi sve komentare