To je to što me zanima!

Komičar o poklonima s Oscara: 'Vaša godišnja plaća vjerojatno je manja od iznosa te vrećice'

Ponosan sam što mogu objaviti da je ovo najraznovrsnija dodjela Oscara ikada. Vidim ljude iz svih sfera života. Svaka demografska skupina koja postoji pod suncem. Osim siromašnih, očito. Jeb*š njih, napisao je
Vidi originalni članak

Nakon obilježavanja 94. dodjele Oscara u Los Angelesu, na društvenim mrežama pojavili su se razni komentari. Među njima, bio je i onaj korisnika Twittera koji je napisao da je Ricky Gervais (60) trebao biti voditelj na ceremoniji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da bar Ricky Gervais vodi Oscare - napisao je Twitteraš, a komičar mu je ubrzo i odgovorio. 

- Počeo bih ovako: 'Zdravo. Nadam se da će ova emisija razveseliti obične ljude koji gledaju kod kuće. Ako ste, na primjer, nezaposleni, utješite se činjenicom da čak i da imate posao, vaša godišnja plaća vjerojatno ne bi iznosila onoliko koliko iznosi vrijednost vrećice s poklonima koju su glumci upravo dobili - napisao je komičar. 

- Ponosan sam što mogu objaviti da je ovo najraznovrsnija i najprogresivnija dodjela Oscara ikada. Vidim ljude iz svih sfera života. Svaka demografska skupina koja postoji pod suncem. Osim siromašnih, očito. Jeb*š njih - dodao je. 

Komičar je na objavama od strane pratitelja dobio mnoštvo lajkova.

Ove godine vrijednost poklona nije iznosila 200.000 dolara kao prošle godine, već 139.000 dolara, što je oko 958.000 kuna. Svi nominirani dobili su skupocjene poklone poput poklon bonova s kozmetičkim tretmanima u vrijednosti od 22 tisuće dolara, trodnevni boravak u wellnessu u vrijednosti od 15 tisuća dolara.

JESSICA CHASTAIN Dobitnica Oscara imala je težak životni put, a danas je na vrhu: 'Sestrina smrt me promijenila'

Osim toga, moći će biti četiri noći u luksuznom resortu za dvije osobe u vrijednosti od 15.600 dolara. U vrećicama se našlo i maslinovo ulje, grickalice, ali i malo zemljište u Škotskoj čiji su vlasnici postali nominirani. Ranije smo pisali o milijunskim poklonima koje nominirani dobivaju na Oscarima, sve o tome možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Grgasaurus 28.06.2022.

    Da nema te vrećice ne bi pola njih došlo na dodjelu

  • Eveline Carneval 29.03.2022.

    Bolje dobit poklon "vrećicu", nego Oskara..

  • Sveznalica sa 100 lica 29.03.2022.

    S poklonima bi ja d..u obrisala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare