To je to što me zanima!

Komičarka O'Donnell zaručila se s 23 godine mlađom curom

Prije veze s Elizabeth s kojom se sada zaručila, komičarka je prošla kroz dva propala braka te ima sveukupno petero djece, dva sina i tri kćeri. Iako se zaručila, rekla je da se ne planiraju vjenčati tako brzo
Vidi originalni članak

Rekla sam joj da sam prestara za nju, ali ona ne želi ni čuti o našoj razlici u godinama, nije ju briga za to, rekla je komičarka i američka televizijska voditeljica Rosie O'Donnell (56) koja se zaručila za svoju partnericu Elizabet Rooney (33). 

- Bila sam u vojsci, svakodnevno riskiram svoj život i ti stvarno misliš da ne znam s kim ja želim biti u vezi - rekla je Elizabeth, a Rosie je u intervjuu otkrila kako se ne planiraju vjenčati još neko vrijeme. Trenutno su u vezi na daljinu, Elizabeth je u Bostonu dok je Rosie s kćerkom Dakotom (5) u New Yorku.

Prije veze s Rooney, komičarka je bila u braku s Michelle Rounds koja je počinila samoubojstvo u studenom prošle godine, a njihov brak se raspao još 2015. godine. Zajedno su posvojile Dakotu.

Rosie, naime, ima još četvero djece i to s drugom bivšom suprugom Kelli Carpenter (51) s kojom je bila u braku tri godine. Zajedno imaju kćeri Chelsea (21) i Vivienne (15) te sinove Parkera (23) i Blakea (18).  Rosie je glumila u seriji 'Reži me' te je posudila glas u animiranom crtiću 'Tarzan'.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 25.10.2018.

    Odvratna je.

  • prcoje1 24.10.2018.

    Bože kuda ide ovaj svijet?

  • Mrki Medo 24.10.2018.

    Kako važna vijest! Zašto nije na naslovnici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare