To je to što me zanima!

Komičarka pobijedila zloćudnu bolest, skinula se do kraja i proslavila golišavim kupanjem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumica je prvi put objavila da je njezin rak u remisiji u prosincu tijekom posjeta 'Jimmy Kimmel Live!' nakon što je bila na operaciji gdje su joj uklonili polovicu pluća
Vidi originalni članak

Glumica i komičarka Kathy Griffin (61) objavila je snimku na kojoj gola pliva u bazenu i tako podijelila dobre vijesti s pratiteljima. Nije skrivala oduševljenje zbog posljednjeg pregleda na kojem je saznala da se ni nakon šest mjeseci rak nije vratio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Šestomjesečni pregled raka pluća je čist! Nema više raka. I da, gola sam ronila u bazenu dok tresem grudima i zadnjicom. Pa što? - napisala je u objavi ispod videa na Twitteru.

Griffin je prvi put objavila da je njezin rak u remisiji u prosincu tijekom posjeta 'Jimmy Kimmel Live!' nakon što je bila na operaciji gdje su joj uklonili polovicu pluća.

- Ja sam bez raka. Ne znam zašto sam imala tumor, zar ne? Nikad nisam pušila, a bio je tu 10 godina - rekla je tada Kathy. Vijest o tome da je tumor uklonjen prvo je objavila na Twitteru dan nakon operacije kako bi ih obavijestila obožavatelje kako napreduje oporavak.

- Moja operacija jučer je prošla dobro - podijelila je tada, a kasnije dodala da je operacija utjecala na njezin glas.

LILY JAMES IZ HIT SERIJE Glumica se transformirala u Pamelu i progovorila o njenom 18+ videu: 'Htjela sam biti fer'

Griffin je prvi put otkrila svoju dijagnozu u kolovozu 2021., kada je na Twitteru napisala da ima rak pluća te da su doktori optimistični oko ishoda s obzirom na to da je tek u prvom stadiju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nap 15.02.2022.

    Moze bit sretna nek joj sve bude u redu

  • Torento 15.02.2022.

    Mora proslaviti u svom stilu. Nekad je pozirala simulirajući kako drži za kosu odrezanu Trumpovu glavu. Sada je valjda red da to ponovi s Bidenovom.

  • crni pes 15.02.2022.

    "...snimku na kojoj se gola plava u bazenu..." Alo, alo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare