To je to što me zanima!

Komplikacije: 'Izgubili smo bebu, ali ne mislimo odustati'

SLIČNA SUDBINA Suzana, bivša supruga Igora Štimca, pobacila je jer trudnoća nije bila u redu. Ipak, nada se da će s Damirom Milačićem ponovno zanijeti
Vidi originalni članak

Slikarica Suzana Žunić suočila se s gubitkom bebe kao i Lana Bucat, sadašnja partnerica njenog bivšeg muža Igora Štimca. 


- Da, došlo je do prekida trudnoće, ali Damir i ja nećemo odustati - rekla nam je Suzana (42), bivša supruga izbornika nogometne reprezentacije Igora Štimca. Na priče koje kruže Splitom kako su ona i bivši košarkaški reprezentativac Damir Milačić (38) prekinuli vezu, slikarica odlučno demantira tračeve tvrdeći kako i dalje živi s Damirom te da je s njihovom vezom sve u redu. 

Lijepa Splićanka Damira je upoznala prije četiri godine u Zagrebu, nakon razvoda sa Štimcem. Neko su vrijeme imali vezu na daljinu te svakog vikenda putovali jedno drugome. Sad je već drugu sezonu Milačić trener košarkaškoga kluba Alkar iz Sinja te žive zajedno u Splitu. 

Mnogi se slažu da, otkad je u sretnoj vezi s Damirom, Suzana izgleda bolje no ikad prije. Buran brak s Igorom davno je ostavila iza sebe rekavši kako su se njihovi stavovi o vjernosti i odnosima muškarca i žene razlikovali te da je u Damiru napokon našla sve što želi od partnera: odanog, nježnog i odgovornog muškarca. 


Suzanina i Igorova djeca, sin Luka (22) te kćeri Mija (18) i Dea (15), odlično su ga prihvatili, kao i mogućnost da dobiju još jednu sestru ili brata.

Igor i Lana vjenčat će se iduće godine

Igor Štimac (45) nakon rastave od Suzane sreću je pronašao u Lani Bucat (32). Par se i zaručio, a vjenčanje planiraju na proljeće iduće godine. Prije malo manje od dvije godine dobili su sina Ivana, a potkraj svibnja izgubili su svoje drugo dijete. Lana je opet zatrudnjela.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • mjato 05.09.2013.

    tema koja nije za razvlačenje po novinama, neke stvari ipak tribaju ostat u krugu najuže obitelji

  • zmaja- 05.09.2013.

    "Lana je izgubila dijete u svibnju , opet je zatrudnila i uskoro ce roditi" Ovo mi je izazvalo hrpu ????? iznad glave :))) to "uskoro" je vjerojatno za 24h vrlo astezljiv pojam....:)))

  • Stevi 05.09.2013.

    ma sve je to ok,postoje razlazi i razlozi ali ovo dvoje roditelja!!!!??? čini mi se ganja svoj život i tko će imati više djece s novim partnerom..a gdje su tu ovo troje djece,nisu premali ali isto tako nikada dovoljno veliki....i jesam za to da ljudi traže sreću dalje u životu samo još nisam vidjela sliku njihovih novih partnera s tom starijom djecom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare