To je to što me zanima!

Konačno razvod: Kevin Costner i supruga uspjeli se dogovoriti, platit će joj više od 1,5 mil. $

Nakon četiri i pol mjeseca sudskih sporova i dramatičnih optužbi, par je konačno postigao dogovor prema kojem će glumac morati izdvojiti popriličnu svotu za suprugu i djecu
Vidi originalni članak

Dugo je trajao dogovor između bivših supružnika, koji se najviše ticao nekretnina i iznosa alimentacije, ali People je potvrdio da su, nakon četiri i pol mjeseca sporova, postigli dogovor. Glumac Kevin Costner (68) i bivša supruga Christine Baumgartner (49) na sudu su još od 1. svibnja kad je ona podnijela zahtjev za razvod. 

- Kevin osjeća ogromno olakšanje jer je ovo pitanje riješeno i usredotočit će se isključivo na zajednički odgoj njihove djece - rekao je izvor.

SUDE SE ZBOG ALIMENTACIJE Kevin Costner otkrio voli li još Christine Baumgartner nakon teškog razvoda: 'Ovo je loše'

Slučaj je doživio vrhunac kada je sud u Santa Barbari smanjio alimentaciju koju prima Baumgartner s 129 tisuća dolara na 63 tisuće dolara mjesečno, a ona je zahtijevala iznos od 163 tisuće dolara kako 'bi mogla unajmiti kuću koja je usporediva s onom u kakvoj je živjela s Costnerom'. U sudskim je dokumentima ispričala kako djeca žive u velikom kompleksu uz plažu vrijednom 145 milijuna dolara kada su s ocem, lete privatnim avionom i uživaju u luksuznom odmoru.

Uvjeti konačne nagodbe za sad nisu u potpunosti jasni, ali prema pisanju medija, Baumgartner će dobiti i viši iznos nego što je to predviđeno predbračnim ugovorom para. Prema prethodnim sudskim dokumentima, bivša manekenka imala je pravo na oko 1,5 milijuna dolara.

VISOKI STANDARDI Bivša žena Kevina Costnera ne želi živjeti u vili u kojoj njezini sinovi moraju dijeliti kupaonicu

Zaraćeni par bio je u braku 18 godina, a zajedno imaju troje djece, sina Caydena (16), Hayesa (14), i kćer Grace (13).

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO PREPOZNATI LAŽNOG VEGETARIJANCA

Idi na 24sata

Komentari 3

  • komentator/Luka 20.09.2023.

    costner od keve

  • Vjevegrica 20.09.2023.

    skupa je ta njena ljubav....

Komentiraj...
Vidi sve komentare