To je to što me zanima!

Koncert godine: McCartney i Nirvana 'zapalili' su New York

Bivši Beatle na pozornici je rekao da je jako uzbuđen jer je koncert zapravo bio svojevrsno ponovno okupljanje Nirvane. Odsvirali su pjesmu 'Cut Me Some Slack'
Vidi originalni članak

Na koncertu organiziranom kako bi se prikupila sredstva za pomoć žrtvama uragana Sandy, preživjeli članovi originalne postave Nirvane svirali su u Madison Square Gardenu s Paulom McCartneyem (70). Dave Grohl (43), Krist Novoselić (47) i Pat Smear (53) bili su oduševljeni jer 20 godina nisu svirali zajedno. 

Bivši Beatle na pozornici je rekao da je jako uzbuđen jer je koncert u New Yorku zapravo bio svojevrsno ponovno okupljanje Nirvane. Bio je počašćen što je s dečkima odsvirao pjesmu 'Cut Me Some Slack'.

- Pjesmu smo zajedno napisali i snimili i nitko je dosad nije čuo niti zna da postoji - rekao je Dave Grohl koji snima film 'Sound City' u čijem će soundtracku biti pjesma koju su izveli na koncertu u New Yorku. 

Osim Paula i Nirvane, na koncertu 12. prosinca svirali su The Rolling Stones, Eric Clapton, Bruce Springsteen, Eddie Vedder, Roger Waters, grupa The Who te mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • WOMANIZER 13.12.2012.

    "McCartney je svirao s preživjelim članovima Nirvane"- pa kakva je to rečenica? i nije on svirao s njima, nego su oni glavne zvijezde!

  • AntonioIvkic 13.12.2012.

    Bolje pjevaj Hey Jude..

  • ludi pop 13.12.2012.

    uvijek mi je bio ljigav do boli, takav mi je i ostao

Komentiraj...
Vidi sve komentare