To je to što me zanima!

Kondža izbacila dekolte, Bandić i Ivanišević gledali u publici...

Povodom Dana zaljubljenih hrvatska pjevačica Zorica Kondža nastupila je u Lisinskom te okupila mnogobrojnu publiku. U prvim redovima su sjedili Milan Bandić, Goran Ivanišević i njegova supruga
Vidi originalni članak

Hrvatska pjevačica Zorica Kondža (59) nekoliko dana prije Valentinova nastupila je u Lisinskom. Kondža je za koncert odabrala dugačku crvenu haljinu s dubokim dekolteom koju je ukomponirala s bojom kose. Glazbenica je pred punom dvoranom izvela neke od svojih najvećih hitova 'TI si moj san', 'Zar je voljeti grijeh' i Sve je noćas protiv nas'. 

U publici su sjedila brojna poznata lica poput gradonačelnika Zagreba Milana Bandića (64), Viktorije Rađe te bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (48) i njegove supruge te radijske voditeljice Nives Ivanišević (38). Goran i Nives držali su se za ruke i uživali u koncertu. 

Kondža je nedavno progovorila o tome što za nju znači ljubav. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ponekad se baš na Valentinovo probudite neraspoloženi, ustanete na lijevu nogu i sve vam ide na živce, a drugi put nije tako. Srećom, zna se točno kad je Valentinovo pa ljudi mogu malo promisliti o onima koje vole. Zapravo, nekoliko dana prije toga trebali bismo svi razmisliti o tome kakav odnos imamo s dragim ljudima i pokazati im to - priča Zorica te dodaje kako trebamo češće biti zahvalni na voljenima, njihovom zdravlju i sreći. 

Osim obilježavanja ljubavi, pjevačica će koncertom obilježiti i 35. godina glazbene karijere. 

- Svaka je godina novi početak i svaki je novi projekt početak. Samo što sam sada iskusnija i imam više utakmica u nogama pa su ti počeci lakši. Danas sve gledam na drukčiji način. Naravno da se sjećam i samih početaka, bila su to lijepa vremena - prisjeća se Kondža te objašnjava kako je glazba izabrala nju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 15.02.2020.

    Zora br 1 pjevacica.Meni oduvjek najbolja.Vrhunski glas ,nitko se sa njom ne moze uporediti,niti otpjevati ono sto ju cini vanserijskom pjevacicom.Da ne govorim o drugim kvalitetima koji su rijetkost na nasoj estradi.

  • 13.02.2020.

    Vrhunska pjevačica, veoma ugodnog glasa i izuzetnih vokalnih sposobnosti. Ima i predivne pjesme. Uvjek ju je lijepo čuti. A eto ima i dekolte

  • eho_ 13.02.2020.

    Zorica je veoma muzikalna, stručna, talentirana i posjeduje čist i veoma specifičan glas, te što je najvažnije, vlada njim izvrsno i tehnički i umjetnički. U spektru od mekanih do visokih ili prigušenih metalnih tonova..neću nabrajati. Ona nije mikrofonski pjevač..samo.. kao što su mnogi, može sve..I pored svega je još originalna ..odnosno svoja. Pravi umjetnik..E sad..koliko je bitno napisati nešta o njenom dekolteu..je hm..hahahaha...😏🙄...nebitno. Maa...znajući nju, zaboli je..uho za to. U krajnjem slučaju eto uma dekolte, pa što..nije žena kriva, neke ga nemaju..pa nemaju što izbaciti, premda se baš i nebi tako izjasnila o njenom outfitu..uopće nije bio na opaala izvolite..kao kod..nekih..ovamo..Znamo svi kojih..hahahaha. Žena, o sebi pri sebi. Normalna. Ma bravo Zore ! 👍🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare