To je to što me zanima!

Konstrakta ponovno oduševila, publika pljeskala u ritmu: 'Ona bi mogla lako pobijediti...'

O Konstraktinom nastupu ne prestaje se pričati. Obožavatelji na društvenim mrežama smatraju da bi vrlo lako mogla i pobijediti, jer je, kako kažu, najoriginalnija i svoja
Vidi originalni članak

Srpska predstavnica na Eurosongu, pjevačica Konstrakta (43) nastupila je 24. po redu u finalnoj večeri. Pjevala je na srpskom i latinskom jeziku, a nastup je, naravno, započela svojim prepoznatljivim pranjem ruku. Ponovno je, sudeći po gromoglasnom pljesku, oduševila publiku.

- Ona bi ozbiljno mogla pobijediti. Fantastična je - komentirali su joj brojni obožavatelji riječi podrške na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Konstraktin prolazak u finale ovog prestižnog natjecanja izazvao je golemo oduševljenje u regiji, a njezin nastup potpuno je zaintrigirao obožavatelje Eurosonga

Pjevačica je ranije danas odlično stajala na kladionicama, ali i na YouTubeu. Naime, video nastupa u Torinu bio je prvi na trending kartici u Hrvatskoj, a u kratkom roku pregledalo ga je više od dva i pol milijuna ljudi. Na kladionici Eurosonga nalazila se na visokom 6. mjestu te je imala 1% šanse za pobjedom. 

Na uvjerljivom prvom mjestu nalazila se Ukrajina sa 60 % šanse za pobjedom, slijedila ju Švedska s 11%, Velika Britanija s 10 % te Italija i Španjolska s 5 % šanse. 

JAVILA SE FANOVIMA Konstrakta nakon prolaska u finale: 'Ne stižem čitati poruke, ali se zahvaljujem na pažnji...'

O Konstraktinom nastupu ne prestaje se pričati. Obožavatelji na društvenim mrežama smatraju da bi vrlo lako mogla i pobijediti, jer je, kako kažu, najorginalnija i svoja. Unatoč svim komplimentima, pjevačica je ostala vrlo skromna. Nakon što su voditelji u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga pročitali da Srbija ide dalje, uhvatila se za glavu te je od uzbuđenja vrisnula.

- Jao... Dobro je, okej je! - rekla je Konstrakta s velikim osmijehom na licu. 

Nakon prolaska u finale ovog prestižnog natjecanja zahvalila se svima na podršci.

- Samo da vam se javim s 88. probe. Čuje se Englez u kabini pored. Ne stižem čitati poruke niti ikome išta odgovoriti, ali se zahvaljujem na pažnji. Dala sam, pa ja mislim, jedno 700 intervjua. Oni pitaju isto, ja odgovaram isto, sve isto. Engleski mi se vratio, ono iz petog, šestog razreda pa sad mogu sastaviti malo kompleksnije rečenice - našalila se srpska predstavnica na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Nameless 15.05.2022.

    Nije oprala mindžu i zato nije odnela pobedu!

  • Hibiskus2 15.05.2022.

    Ne znam čime je oduševila, konačno poslušala pjesmu, neslušljivo....

  • Fico68 15.05.2022.

    Ona pere ruke ko i Srbija, nista novo

Komentiraj...
Vidi sve komentare