Show

Komentari 9

Konstrakta nakon prolaska u finale: 'Ne stižem čitati poruke, ali se zahvaljujem na pažnji...'

Konstrakta nakon prolaska u finale: 'Ne stižem čitati poruke, ali se zahvaljujem na pažnji...'

Veliko finale Eurosonga je u subotu, a uz Srbiju će nastupiti Norveška, Moldavija, Ukrajina, Grčka, Portugal, Švicarska, Armenija, Litva, Nizozemska, Island, Belgija, Češka, Azerbejdžan, Ukrajina...

Samo da vam se javim s 88. probe. Čuje se Englez u kabini pored. Ne stižem čitati poruke niti ikome išta odgovoriti, ali se zahvaljujem na pažnji. Dala sam, pa ja mislim, jedno 700 intervjua. Oni pitaju isto, ja odgovaram isto, sve isto. Engleski mi se vratio, ono iz petog, šestog razreda pa sad mogu sastaviti malo kompleksnije rečenice. Našalila se srpska predstavnica Konstrakta (43) nakon što se u četvrtak plasirala u finale Eurosonga u Torinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavila je nekoliko snimki na Instagram Storyju u kojima se obratila svojim navijačima u Srbiji. Snimila se uz filter sa suzama.

Pjevačica je nastupila treća po redu u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga. Pjevala je na srpskom i latinskom jeziku, a svojom dosljednošću osvojila je publiku. Osim imena Meghan Markle, imala je upečatljivi ritam pjesme i neobičan nastup.

Konstrakta je nastup započela svojim prepoznatljivim pranjem ruku, dok je oko nje stajao zbor s ručnicima oko vrata. Cijela dvorana pljeskala je u ritmu njezine pjesme 'In corpore sano'. 

Svoj nastup nije mnogo mijenjala u odnosu na onaj na Beoviziji. Rasvjeta i efekti ipak su bili nešto raskošniji, te su pozornicu ukrašavali vizuali Konstraktine prepoznatljive koreografije ruku.

- Hvala dragi ljudi - rekla je na kraju.

Gledatelji Eurosonga možda je nisu razumjeli tijekom nastupa, ali su je zato prepoznali. I prema Eurovizijskim kladionicama, srpska predstavnica imala je velike šanse za proći u finale. Nalazila se na visokom šestom mjestu.

Veliko finale ovog prestižnog natjecanja je u subotu, a uz Srbiju, nastupit će i Norveška, Moldavija, Ukrajina, Grčka, Portugal, Švicarska, Armenija, Litva, Nizozemska, Island, Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska, Rumunjska, Španjolska, Francuska, Velika Britanija, Njemačka i Italija.