To je to što me zanima!

Kontroverza braća Tate nakon 4 mjeseca izlaze iz pritvora...

Andrew i Tristan, zajedno s dvjema rumunjskim državljankama, zatvoreni su u Bukureštu u prosincu zbog sumnje za seksualno iskorištavanje, zlostavljanje i krijumčarenje ljudima
Vidi originalni članak

Zloglasni influencer Andrew Tate (36) i njegov brat Tristan (34) bit će pušteni iz pritvora prema presudi rumunjskog suca, piše BBC. Nakon izlaska, bit će u kućnom pritvoru.

ZBOG TRGOVINE LJUDIMA Andrew Tate ostaje u pritvoru: Rumunjski sud donio je odluku o produljenju već četvrti put...

Prisjetimo se, Britansko-američki državljanin prvotno je priveden krajem prosinca u glavnom gradu Rumunjske, Bukureštu, zajedno sa svojim bratom Tristanom i dvjema Rumunjkama zbog sumnje za seksualno zlostavljanje i iskorištavanje te krijumčarenje ljudima. Pritvor im je odlukom bukureštanskog suda bio produljen četiri puta. 

Poslao je svojim obožavateljima mail s naslovom 'Moj prvi e-mail iz zatvora'. Poručio im je da će im davati 'svakodnevne lekcije' iz 'nepravednog zatvora' te je napisao da ga 'sustav pokušava slomiti'.

Andrew, profesionalni kickboksač koji živi u Rumunjskoj od 2017., prethodno je bio zabranjen na raznim platformama društvenih medija zbog izražavanja mizoginih stavova i govora mržnje. Više je puta tvrdio da rumunjski tužitelji nemaju dokaza i tvrdio je da je njihov slučaj politička zavjera s ciljem da ga ušutka. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • TopGangster 01.04.2023.

    Hahhaaa nekaaa nekaaaaa….samo top G!!!

  • sanišajn 01.04.2023.

    Steta

  • bjeli86 01.04.2023.

    Bilo je vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare