To je to što me zanima!

Kontroverzni reality 'počastio' publiku skandaloznim točkama i svađama, a pobijedio je Hrvat

U Beogradu je proslava Nove godine obilježena i u showu 'Zadruga', a pobjednici su pali u drugi plan zbog svađe između kandidatkinje i članice žirija te novih tenzija
Vidi originalni članak

Natjecatelji srpskog reality showa 'Zadruga' priredili su novogodišnje izdanje emisije. 

POGLEDAJTE VIDEO O 'ZADRUZI':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Usred nastupa nastala je svađa između članice žirija Maje Nikolić (46)  i Dalile Dragojević (28). U najkontroverznijem reality showu u regiji ukućani su sami sklopili parove i izabrali pjesme s kojima su sinoć nastupali i iskoristili priliku da se istaknu na pozornici. Nakon sinoćnjeg nastupa Dejana i Dalile Dragojević uslijedili su komentari stručnog žirija, a izbio je i žestok sukob između Maje Nikolić i Dalile. - Pametan si dečko i nije mi jasno kako si se pomirio sa ženom kojoj se gadiš? - govorila je Maja njenom bivšem suprugu Dejanu. Na toj joj je Dalila odgovorila da ne dopušta da je se tako javno vrijeđa i da nije očekivala od žirija da će je napasti zbog njenog privatnog života nego da će ocijenjivati njen nastup.

REPRIZA NOVE GODINE Karleuša istaknula obline u oskudnom outfitu, a Jelenin fan napravio pravi kaos na koncertu

Nakon glasovanja pobjednici SMS glasova su Mensur Ajdarpašić i Fran Pujas. Ova dva zadrugara su također pobjednici na društvenoj mreži Tik Tok i Instagram. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zubić mile 03.01.2022.

    Kakav zivot moraš imati da "to" gledas💨

  • raven1 03.01.2022.

    tko malo prati, zna da je ova Dudlila najveće zlo koje je ikada kročio planetom. iz žene isijava zlo. zato valjda izgleda kao da ima 50, a nema niti 30 godina. zloba čista, da se smrzneš.

  • ramokatolik 03.01.2022.

    gdje je onaj dio kad se vole

Komentiraj...
Vidi sve komentare