To je to što me zanima!

Kontroverzni TV par 'osvojio' i Britance: 'Ovi su gori od naših'

Milojko i Milijana svoju krajnje bizarnu slavu mogu zahvaliti sudjelovanju u srpskom reality showu 'Parovi', a njihov odnos u kući obilježile su konstantne svađe i pomirenja te naravno ljubavni pothvati fatalne Milijane
Vidi originalni članak

Glas o 74-godišnjem Milojku Božiću i njegovoj više od 50 godina mlađoj supruzi Milijani (21) došao je i do svjetskih medija. Britanski tabloid Daily Star na svojoj se naslovnici bavi kontroverznim srpskim reality parom, a njihovi čitatelji ne mogu se načuditi ovoj kombinaciji i njihovim potezima pred TV kamerama. 

- Ovo je potpuno ponižavajuće. Naši realityji su sje*ani, ali ovo je ipak previše - potužio se jedan od čitatelja portala.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U tekstu naslovljenom 'Penzioner (74) pobjesnio nakon što je uhvatio 21-godišnju suprugu pod tušem s drugim starijim muškarcem',  Britanci pišu kako je generacijski jaz između supružnika često kompenziran prevarama i flertovima s drugim kandidatima u kući te kako se javnost na Balkanu često pita je li riječ o stvarnoj, uvrnutoj ljubavi ili o insceniranom, proračunatom odnosu. 

SRPSKI MEDIJI PIŠU Milijanina obitelj ne želi čuti za Milojka: 'Starca ne prihvaćamo'

Iako gledatelji polako, ali sigurno sve više vjeruju u teoriju kako se radi o marketinškom triku koji se oteo kontroli, na Zapadu na kojem ne manjka kontroverznog reality sadržaja priznaju kako se ne sreću često s tempiranim TV bombama poput ove. 

Milojko i Milijana svoju krajnje bizarnu slavu mogu zahvaliti sudjelovanju u srpskom reality showu 'Parovi', a njihov odnos u kući obilježile su konstantne svađe i pomirenja te naravno ljubavni pothvati fatalne Milijane. Kako sa svojim umirovljenikom, tako i s nešto mlađim muškarcima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Coco.Chanel 15.11.2019.

    Bla bla..

  • mdcro24 15.11.2019.

    Ne znam tko mi je odvratniji ovaj milojko ili šarić što iskače iz svakog clanka

  • vedii888 15.11.2019.

    opet ovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare