To je to što me zanima!

'Korigirale' se: Seks bombe iz naših realityja vole 'plastiku'

'Komadi' iz domaćih reality showova čini se da su lude za estetskim operacijama. Sudionice Big Brothera i Farme novce su potrošile na 'nove' grudi i korekcije na licu
Vidi originalni članak

Barbara (25) i Tina Šegetin (24) obožavaju tetovaže i piercinge. Na snimanju s riječkim fotografom prije nekoliko godina mlađa sestra pokazala je tetovažu na trbuhu i piercing na pupku.

Osim toga Tina ima piercing na jeziku, a Barbara ima tetovaže na ramenu i podlaktici. Prije tri godine bila je jedna od 50 najseksi Hrvatica prema izboru 24Expressa, a tad je bila prirodna. Od tog seksi fotografiranja do danas Tina se jako promijenila. Bila je brineta i napumpala je usne, što je dugo željela, na što je potrošila oko 2500 kuna. U Big Brother kući izjavila je kako nema pojma što je u njih stavila. Barbara je na plastične operacije potrošila 7000 eura. Smanjila je nos, povećala grudi i usne.

Barbara Šegetin

Nezaposlenu farmaceutkinju iz 'Big Brothera', Ivonu Milovanović (25), zovu sponzorušom. Voli noćne izlaske i povećala je usne.

Njezina sustanarka Mirjana Praizović (22) iz Laktaša u BiH je animir dama. Kako je rekla, njezin je posao da muškarci u klubu ostave što više novca, koji obožava. Povećala je grudi, ali bi htjela imati još koji broj veći. 

Slađana Petrušić (32) ne prestaje šokirati u srpskom reality showu 'Parovi'. Ljubila se zagrnuta srpskom zastavom s kaskaderom Urošem, s kojim se svojedobno poseksala i Ava Karabatić (27). 

Instagram

Anamarija Džambazov (26), hostesa iz 'Farme', prije je bila znatno manje bujnija i imala je tanje usne. Otvoreno je rekla da bi u slučaju pobjede novac potrošila na estetske operacije. Na društvenim mrežama mami uzdahe i hvali se provokativnim fotografijama.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • mama2misa 04.10.2015.

    Kao prvo barbi i tina su srpkinje jer su i same to rekle a to šta žive u rijeci ne čini ih Hrvaticama..Jedina normalna među njima mi se čini Ivona i ne kužim zašto baš nju zovu sponzorušom kada ju sponzoriraju baka i deda za razliku od pravih sponzoruša koje financiraju nekakvi "bivši dečki" koji im plačaju egzotična putovanja,krpice i nakit!!!!Meni su največe sponzoruše barbi i tina a to pokazuju i svojim ponašanjem svaki dan..A parove i ne gledam jer mi se diže želudac več nakon pet minuta a farma je sve samo ne farma-tamo ona stara nedojeb....baba stalno radi klanove i pljuje po anamariji od samog početka..a onaj stari pandur je tako primitivan da je i dalje ostao u nekakvom samo svom milicijskom svijetu!!!

  • CptNemo 04.10.2015.

    STDs "bombe"..

  • jozabroz 04.10.2015.

    cure ulazu u sebe jer smatraju da je to bitnije od znanja,zavsenog fakulteta npr,,a kad zavrsis faks,trebas i radit nesto da zaradis,a ovako nemoras radit,bar ne ozbiljan posao,,i samo cekas "priliku")))) pa nek cekaju,,))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare