To je to što me zanima!

'Korona šale' o Richardsu: 'Ako on ode, onda nema nam spasa'

Prvo je izašla fotografija na kojoj je, s neizbježnom cigaretom, predstavljen kao barometar koronavirusa. Odnosno, ako od njega nastrada Keith, nema nam spasa
Vidi originalni članak

Ako nas želite i dalje gledati, ne izlazite iz kuće, tako otprilike glasi poziv The Rolling Stonesa koji su tako pridružili apeliranju mase da počnu više paziti zbog koronavirusa.

Hvalevrijedna inicijativa benda koji se okupio davne 1962. godine, a koja još više dobiva na težini, kada zovu publiku da pazi ako još želi ići na njihove koncerte, kad se zna da njihov najmlađi član, legendarni bubnjar Charlie Watts rođen 2. lipnja 1941. Prevedeno, sljedeće će godine proslaviti 80. rođendan, ali i dalje u izolaciji smišlja nastupe.

Naravno, nepresušno vrelo zbijanja šala je neslomljivi Keith Richards (77). S obzirom koliko je raznih opijata prošlo kroz to krhko tijelo, neki ga smatraju medicinskim čudom. Govorili su kako i jednom godišnje u Švicarsku odlazi mijenjati krv, ali on je to odlučno, pomalo ljutito, demantirao u biografiji.

- Nikada nisam išao mijenjati krv - kategorički tvrdi u knjizi, a s obzirom koje je sve nepodopštine priznao, nemamo mu razloga ne vjerovati. Pao je i on s palme, ne zna se još iz kojeg se razloga verao, imao ozbiljne ozljede glave, ali to je ništa za Keitha. Stoga ne čudi da je sada postao “simbol” opstanka u ovoj pandemiji.

Prvo je izašla fotografija na kojoj je, s neizbježnom cigaretom, predstavljen kao barometar koronavirusa. Odnosno, ako od njega nastrada Keith, nema nam spasa. Ima i ona gdje su svi u karanteni, a Keith nakon 28 dana izađe na balkon i pita se gdje su svi... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • madmax2020 28.03.2020.

    Ocigledno ne moze korona nista onima koji su vec odavno trebali umrijet od alkohola i droge

  • 28.03.2020.

    Što Joža Manolić kaže za koronicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare