To je to što me zanima!

Kosmač je kralj liposukcije: Novi izgled za 56 tisuća kuna

Boris Kosmač je u dvadeset godina šest puta vadio masno tkivo. Sad je korigirao nos drugi put u pet godina, podignuo je kapke i povećao jagodice
Vidi originalni članak

Imitator i organizator izbora za Miss turizma, Boris Kosmač (39) četiri je sata proveo na operacijskom stolu. Sredio je nos da bude prćastiji, podignuo je kapke, bio na liposukciji, a u jagodice je ubrizgavao masno tkivo s trbuha.

To mu je šesta liposukcija u posljednjih dvadeset godina. Posljednjom liposukcijom trbuha, bedara i leđa izgubio je šest litara masti. Nos je operirao drugi put u pet godina. Sve zahvate radio je kod zagrebačkog liječnika Zorana Žgaljardića.

- Nezadovoljan sam kilažom cijeli život. Prije zadnje liposukcije sa svojih 180 centimetara visine imao sam 80 kilograma. Sad imam samo 70. Volim papati pizze i sladoled. Ne znam kuhati pa se hranim po restoranima i zato se udebljam - kaže Kosmač, koji se sad trudi paziti na prehranu. Jede povrće i meso te odlazi u teretanu.

Na liposukciju se odlučio nakon što se u posljednja tri mjeseca udebljao 15 kilograma.

- Živio sam hedonistički. Samo sam jeo i pio - kaže Kosmač. Smatra da izgleda prirodno i da nije napravio čudovište od sebe. Posljednjih deset godina redovito ide na injekcije botoksa i hijaluronskih filera, i to najmanje dva put na godinu, za te zahvate treba izdvojiti oko 10 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 330

  • ibee 27.03.2015.

    nek radi sta oce...al mrtvo me zanima odkud mu pare?

  • Caleb Mandrake 25.03.2015.

    hahaha 6 puta bia na liposukciji ovaj je poseban slucaj klaun jedan najveci ko je uopce taj i cemu sluzi?? koja je njegova uloga u ovom zivotu?? obicni klaun eto koja! ahahhahahaaha

  • kung fu panda 24.03.2015.

    presretavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare