To je to što me zanima!

Kosmač: Push up gaćicama promovirao sam Hrvatsku

Boris se s Markom vratio se iz Južne Amerike sa svjetskog izbora za Mistera turizma. Odjenuo mu push up gaće na izboru, a Marko osvojio tri lente
Vidi originalni članak

Marko je nosio hrvatske kupaće gaćice Lodoli koje imaju push up. Ostali finalisti su to vidjeli pa su ih i oni nosili. To su prve kupaće gaćice s push upom na svijetu. Na izboru smo imali i jedan hrvatski dan, a finalistima smo podijelili knjige o Hrvatskoj. Bili smo pravi ambasadori naše zemlje, ispričao je immitator i modni agent, Boris Kosmač, svoje dojmove sa svjetskog izbora za Mistera Turizma u intervjuu za Zagrebanciju. Osim hrvatskog Mistera Marka Dančulovića, u Dominikanskoj Republici nastupio je i sam Boris, ali samo kao imitator. Rekao je kako je svojom izvedbom 'Cabareta' toliko oduševio prisutne da je dobio nekoliko ponuda za posao.
- Nastupio sam na izboru pa su me pozvali da imitiram u Venezueli, Kolumbiji i Puerto Ricu. Idem tamo u prosincu - rekao je Kosmač.

MARKO DANČULOVIĆ ODNIO TRI LENTE
Hrvatski Mister turizma iz Domikanske Republike vratio se s tri lente. Osvojio je lente za džentlmena godine, za najorginalniju i najljepšu narodnu nošnju te za najboljeg muškog modela svijeta Mega model 2010. godine. Prije nekoliko mjeseci, Marko je pred kamerama Red Carpeta operirao nos.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cinderella 04.08.2010.

    ajd dobro..smao me zanima hoće li izmislit nešto što će imat push-up učinak na pamet..

  • collino 04.08.2010.

    Mali je predobar, samo je zabrijao sa pogrešnom tetom ! Btw, @Stasha tebi sigurno onda nije potreban konac za zube........

  • ONK 04.08.2010.

    jel to push-up za stražnjicu ili prednjicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare