To je to što me zanima!

Kostelić u šetnji s blizankama: 'Tata 21. stoljeća je na misiji'

Elin je nedavno rekla kako su presretni jer im na svijet dolaze dvije curice, a bitno im je samo da je sve u redu. I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i supruga priželjkivali su veliku obitelj
Vidi originalni članak

Umirovljeni skijaš Ivica Kostelić (39) odlučio je iskoristiti lijep dan kako bi s dvomjesečnim blizankama prošetao prirodom. Iako svaki detalj privatnog života ne voli objavljivati na društvenim mrežama, ovaj put pozirao je s djevojčicama koje odmaraju u dječjim kolicima. 

- Tata 21. stoljeća na misiji - napisao je Ivica na svom Instagram profilu, a brojnim pratiteljima 'za oko' je zapeo ruksak koji je nosio na leđima. 

Prije točno dva mjeseca supruga Elin rodila je djevojčice u Petrovoj, a u trenutku potresa bila je u bolnici koja se trebala evakuirati.

- Supruga je dobro. Bila je malo uplašena, ali to je normalno. Imala je sreću što su u tom trenutku kada je počela evakuacija bebe bile uz nju. Sigurno su se druge majke još više uplašile ako s njima nisu bila njihova djeca - rekao je naš proslavljeni sportaš za Story

Elin je nedavno rekla kako su presretni jer im na svijet dolaze dvije curice, a bitno im je samo da je sve u redu. I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i supruga priželjkivali su veliku obitelj. Par već ima sinove Ivana (5) i Leona (3).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • anchy2004 19.05.2020.

    Bravo! Jedini koji ide u šetnje! Vau! Imam i ja curu (5),dečka (3) i blizance (1) i svaki dan sam s njima u šetnji. Sa svima njima!! Al sam ja još u 19.stoljeću i u kolicima su mi twinsi jedan pored drugoga.

  • mihaela1000 19.05.2020.

    Baš su fora ova kolica za blizanke.... i ta žena mi je tak krasna,baš mi je drago za njih :)

  • škver 19.05.2020.

    Lipo,dva sina i dvi curice. Svi zdravi i na okupu, što će veće blago. Sretno obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare