To je to što me zanima!

Kotiga pozvao sljedbenike da skupe 5000€ za njegov kanal

Dean slovi za najboljeg lokalnog influencera, a broj njegovih sljedbenika na Instagramu raste iz dana u dan. S obzirom na uspješnost objava na Instagramu, Kotiga je došao na ideju da pokrene YouTube kanal
Vidi originalni članak

Popularni lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga (33) stalno se šali i forama nasmijava Instagram sljedbenike, kojih svakim danom ima sve više. Nedavno je gostovao na radiju i prozvao je sve one 'slavne' Hrvate koji nisu njegovi sljedbenici. Pozvao ih je da se opamete i to ubrzo postanu. Sada je došao na ideju pokretanja YouTube kanala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Putem društvenih mreža je pozvao svoje prijatelje da mu pomognu u otvaranju YouTube kanala.

- Kao što znate, pokretanje YouTube kanala vrlo je zahtjevan projekt, izrazito kompliciran i izuzetno skup. Zato pokrećem ovaj crowfunding. Izgleda kako pokretanje YouTube kanala košta 3500 eura, a uploadanje edukativno-informativnog videa u kojem savjetuje, kako plesati u disku dodatnih 1500 eura. To je sve zajedno pet tisuća eura. Ja ću kao dobro odgojen čovjek uložiti svojih tisuću, nema problema, ali mi i dalje fali četiri tisuće. Nadam se da ćemo to skupiti do kraja mjeseca. Imamo dva i pol dana, požurite - poručio je Kotiga svojim pratiteljima.

Kotiga slovi za najboljeg lokalnog, ako ne i regionalnog influencera na društvenim mrežama. Stalno se šali i objavljuje smiješne komentare, a javlja se i svojim kolegicama i naravno kolegama influencerima... Prije samo deset dana proslavio 50.000, kako ih on zove, sljedbenika, no sada ih ima još više. Popularnog lovca na Instagramu prati čak 71.000 ljudi.

NEMA TKO GA NE VOLI Tarik: Kotiga je trebao dobiti nagradu kao najbolji influencer

Svakodnevno objavljuje videe kojima zabavlja svoje pratitelje, fotografije u kojima se šali na račun drugih influencera... Do sada su mu njegovi sljedbenici uplaćivali po jedan euro, dok su se našli i oni koji su uplaćivali po pet, osam i deset eura. Do sada je najbolji lokalni influencer tako skupio manje od 100 eura.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • menart 31.01.2020.

    Al slika, poza, prst u ustima i noge podigao 😅😅😅😅 ne pratim ga, naletim ovdje na clanak i znam da je izpotjere. Nasu televiziju nemam pa samo eto ovako malo pratim i nasmijem se. Al se vidi da se za.e..je.

  • 31.01.2020.

    kaj vi fakat ne razumijete njegovu ironiju i sprdnju sa "zanimanjem" influencer?

  • Ibim 30.01.2020.

    Izuzetno pametna i inteligentna osoba. A ni sa humorom ne zaostaje. Bravo Kotiga...samo tako 👍👍👍👍👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare