Video

Komentari 46

Tarik: Kotiga je trebao dobiti nagradu kao najbolji influencer

Tarik: Kotiga je trebao dobiti nagradu kao najbolji influencer

U zadnje vrijeme nema onoga koji nije zapratio Deana Kotigu na Instagramu, a njegovo ime spominjalo se i na crvenom tepihu MAC nagrada u Beogradu. Nahvalio ga je Tarik Filipović...

Na dodjelu MAC nagrada u Beogradu glumac i voditelj Tarik Filipović stigao je u pratnji supruge Lejle. Osim samih nagrada i naravno modnih kombinacija posjetitelja, pričalo se i o influencerima. A jednog hrvatskog spomenuo je i Tarik, naravno nezaobilaznog lovca Deana Kotigu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dean se totalno oteo kontroli - našalio se poznati voditelj i nastavio hvaliti Kotigin izričaj na Instagramu:

- On to toliko lijepo, duhovito i na svoj način radi - rekao je Tarik i dodao kako je na MAC-ovom crvenom tepihu jedino Kotiga nedostajao.

Poznati lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga (33) slovi za najboljeg lokalnog, ako ne i regionalnog influencera na društvenim mrežama. Stalno se šali i objavljuje smiješne komentare, a javlja se i svojim kolegicama i naravno kolegama influencerima... Kotiga je prije samo deset dana proslavio 50.000, kako ih on zove, sljedbenika, no sada ih ima još više. Popularnog lovca na Instagramu prati čak 71.000 ljudi.