To je to što me zanima!

Kourtney Kardashian i suprug Travis pozirali su golišavi: Moja srodna duša, muž mojih snova!

Objava je podijeljena samo dan nakon što su Travis i Kourtney proslavili njegov 47. rođendan. Veliki dio obitelji Kardashian oglasio se tada na Instagramu kako bi bubnjaru poželjeli sve najbolje
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (43) i bubnjar benda Blink 182 Travis Barker (47) pozirali su golišavi za jedan brend odjeće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je zajedno legao na sofu. Travis je nježno naslonio glavu na dragu, koja je na sebi imala svilenu spavaćicu s dubokim dekolteom.

Objava je podijeljena samo dan nakon što su Travis i Kourtney proslavili njegov 47. rođendan. Veliki dio obitelji Kardashian oglasio se tada na Instagramu kako bi bubnjaru poželjeli sve najbolje, dok je Kourtney objavila vrlo slatku, ali kratku poruku za svog supruga.

MIŠLJENJA SU PODIJELJENA Kardashianka na meti kritičara: Njezina 10-godišnja kći u videu uči pratitelje kako se šminkati

- Neizmjerno sam zahvalna na danu kad si rođen. Sretan rođendan mužu mojih snova, mojoj srodnoj duši. Travise, promijenio si mi život zauvijek - napisala je uz niz fotografija na kojima leže u sobi te se dodiruju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 16.11.2022.

    A onda je pao omanji grupnjak...

  • nomistakes 16.11.2022.

    "Hvala mužu svih muževa"

  • danho 16.11.2022.

    lik izgleda ko da mu je lobotomija ucinjena

Komentiraj...
Vidi sve komentare