To je to što me zanima!

Kourtney mu dopustila da vidi djecu, a Scott i dalje tulumari

Scott je zbunjen i zna da to što radi nije ispravno, ali prijatelji ga ohrabruju i pune mu glavu glupostima. Okružen je negativnom utjecaju i to će ga uništiti, kaže izvor
Vidi originalni članak

Više od mjesec dana Scott Disick (32) tulumari s prijateljima i uživa u društvu nepoznatih djevojaka. Kourtney Kardashian (36) odlučila je prekinuti njihovu devetogodišnju vezu, no dopustila mu je da se vrati vidjeti njihovo troje djece, Masona (5), Penelope (3) i sedmomjesečnog Reigna. 

- Scott zna da su mu djeca mala, ali nisu glupa. Znaju da tata nije kod kuće i žele znati kada će ga vidjeti. No on ne radi lijepe stvari i ne želi da ga djeca vide dok je takav - kazao je izvor za Radaronline. Dodaje kako Scott planira ispraviti stvari i biti s obitelji i djecom. 

- Zbunjen je i zna da to što radi nije ispravno, ali prijatelji ga ohrabruju, što je loše, jer mu pune glavu glupostima. Okružen je negativnim utjecajima i to će ga uništiti. Želi vidjeti djecu samo još ne zna kada i gdje će to biti - zaključio je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • retita🦋 19.07.2015.

    Scott nema 13 nego 32 i vrijeme mu je da odraste.Ako mu nije do nje,njihov problem ali 3 djece pa šaraš okolo-ja samo ja i nitko nego ja!!!jadno!!!

  • El Tractor 19.07.2015.

    Lik zaradio brdo love, a na račun čega, da nije mozda zbog pornića.

  • kokaza5 19.07.2015.

    Sačuvaj me Bože budala i rata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare