To je to što me zanima!

Kraj Arnerić pronašli lijekove na podu? Patila je za suprugom

Sredinom prosinca prošle godine glumičin suprug, doktor Milorad Mešterović, izgubio je bitku s dugom i teškom bolešću. Neda i on voljeli su se punih 35 godina...
Vidi originalni članak

Glumačka zvijezda bivše države Neda Arnerić (65) u teškom je stanju u srijedu navečer završila u bolnici. 

Kako piše Alo.rs, Arnerić se bratu nije javljala na telefon pa je krenuo do beogradskog naselja Vračar gdje živi. Nije mu otvarala vrata pa je zvao vatrogasce, policiju i bravara koji je obio bravu. Kada su ušli u stan glumica je u nesvijesti ležala na podu.

BRAT JOJ PROVALIO U STAN Neda Arnerić završila u bolnici: Nije se javljala, našli je na podu

Davala je znakove života, a kraj nje su navodno pronašli lijekove, piše Alo.rs. Hitno su je odvezli u bolnicu, a njezino stanje je trenutno stabilno. 

Neda je prije tri godine pala s balkona svog stana koji se nalazi na trećem katu zgrade i pri tome je zadobila teške ozljede. Cijelo vrijeme boravka u bolnici pojedini mediji plasirali su vijesti o tome kako se liječnici bore za njezin život, što je ona kasnije demantirala. 

Sredinom prosinca prošle godine njezin suprug, doktor Milorad Mešterović, izgubio je bitku s dugom i teškom bolešću.

Voljeli su se punih 35 godina, a kultna glumica često je isticala kako je cijenjeni liječnik njezina najveća ljubav. 
Zbog svega je, kako kaže, patila i bila depresivna.

- Tugu koju osjećam je neopisiva - rekla nam je u kratkom telefonskom razgovoru Neda u suzama. Mešterović je u liječničkoj karijeri stekao svjetski ugled zbog čega je bio predsjednik Svjetskog udruženja stručnjaka maksilofacijalne kirurgije. Nedina i Miloradova ljubavna priča dostojna je filmskog scenarija pa se njihovog susreta legendarna filmska diva rado prisjećala u intervjuima. 

NEDA ARNERIĆ Životna drama kultne glumice: Izgubila sam voljenog supruga

Često se šalila kako ne pamti datum njihova vjenčanja jer je sa suprugom, umjesto godišnjice braka, slavila datum kada su se upoznali.


- On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam sretna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo najveći prijatelji - iskreno je jednom prilikom ispričala glumica koja je u svojoj karijeri snimila više od stotinu filmova.

Njezinom se talentu, kao i izgledu, divila cijela bivša država, no Arnerić je tek, govorila je, sa suprugom Miloradom pronašla pravu ljubav.

OVE FOTKE DOKAZUJU DA JE SEVERINA I DALJE SEKS BOMBA: 'Možda je popustio botoks, ali žena je nevjerojatna'

Idi na 24sata

Komentari 28

  • sprangija 01.03.2019.

    Razumijem ju potpuno ali ipak ne mozes svoje postojanje vezat uz nekoga jer onda se desi ovo,sigurno ima djecu nek zivi za njih,zivot je predragocjen i nakraju krajeva svi se rodimo sami i umiremo sami,ne mislim pri tom da nemamo nikog u tom trenutku ali oni koji ostaju njihovo je da nastave zivjet i dalje

  • makisa 01.03.2019.

    Nije samo zbog ljubavi. Ona je i pre cetiri godine pokušala da se ubije padom kroz prozor. Nažalost alkohol je uzeo maha kod nje. Trebala je da poseti neku stanovu za odvikavanje. Nadajmo se da ce ipak biti sve u redu sa njom

  • 28.02.2019.

    Lijepa zena. Tuzno ALI opet...ocito je ljubav koju su imali bila takva da jednostavno ne mogu i ne vide dalje jedno bez drugoga. I to je lijepo. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare